Silerswaar Watersportwinkel, Makkum

Silerswaar is al jaren een gevestigde naam als het gaat om al uw denkbare watersportartikelen in Friesland. In ons ruime assortiment vindt u niet alleen onderdelen en onderhoudsmiddelen voor uw vaartuig, maar ook voor al uw watersportkleding en bootschoenen bent u bij ons aan het juiste adres.Watersport

Bootonderhoud

Nautische kleding

Bootschoenen & Laarzen

Zeilkleding

Aanbiedingen


Ruim assortiment watersportartikelen en zeilkleding

Ons ruime assortiment met meer dan 5000 artikelen vindt u de allerbeste merken zoals Starbrite, Epifanes, Saint James, Gaastra en Musto. Zowel in onze webshop als in onze fysieke winkel in Makkum vindt u wat u zoekt tegen scherpe prijzen.Onderdelen en accessoires voor uw boot

In ons assortiment vindt u alle benodigdheden voor uw vaartuig. Zowel voor de binnenkant als de buitenkant van uw boot hebben wij alle denkbare artikelen van de kleinste haakjes tot volledige stroominstallaties aan boord van uw schip. Natuurlijk kunt u ook de noodzakelijke reddingsmiddelen, reddingsvesten en vaarkaarten bij ons vinden.Zeilkleding als bescherming tegen de elementen

Naast alles voor uw boot bieden wij ook een groot assortiment aan nautische kleding. Van de welbekende schipperstruien tot volledige professionele zeilpakken kunt u bij ons vinden. Tevens bieden wij een ruime selectie aan bootschoenen en laarzen aan zodat u ten alle tijden volledige grip op het dek houdt.U kunt in onze webshop een groot gedeelte van het assortiment gemakkelijk en snel bestellen, maar u bent ook van harte welkom in onze winkel aan de Markt 19 in Makkum. Onze medewerkers zullen u met raad en daad helpen.


Contact

Meer in Friesland
Vandaag geopend 09:00 - 18:00
Silerswaar Watersportwinkel
Markt 19
8754 CM Makkum
Friesland
0515 230 333
info@silerswaar.nl
Openingstijden
Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Reviews op Google
 • Ad Doorneveld
  Ad Doorneveld
  5/5

  Op doorreis naar Noorwegen en onderdelen door een persoonlijke service door Mark even gebracht! Bijna een reden om naar Friesland( Makkum ) te verhuizen!

 • Joris Luder
  Joris Luder
  4/5

  Fijne winkel, met name voor zeilers en kleding. Minder op motortechniek (sensoren en meters). Maar voor al het andere, zoals dekbeslag, zeiltechnische spullen, reddingsvesten, kleding en laarzen, kun je hier goed slagen.

 • Willem W.
  Willem W.
  4/5

  Kleine watersport winkel met een groot assortiment watersport artikelen met een aardige kleding afdeling gelegen in het mooie centrum van Makkum. Vriendelijke en niet opdringerige eigenaar.

 • Lieke Bömer
  Lieke Bömer
  5/5

  Super vriendelijke mensen met alles wat je maar kunt wensen voor de watersporter. Leuke mode, ook als je geen boot hebt.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.