€€ €€€€

Wereldrestaurant De Valk, Franeker

Reserveren

Afhaalkaart

Tarieven-ActiesVoor een gezellig avondje uit vlakbij Franeker bent u bij ons aan het juiste adres. Maak met uw familie en vrienden een culinaire reis rond de wereld. Wereldrestaurant de Valk is een wereldkeuken en biedt een breed assortiment van gerechten uit verschillende landen aan. Kies uw verse ingrediënten en kijk hoe onze koks uw gerechten live bereiden. Wij hebben een open keuken waardoor u kunt zien hoe al onze gerechten gemaakt worden.Wereldrestaurant de Valk
biedt u All-In dining.

U kunt onbeperkt genieten van een ruime keuze aan verschillende wereldkeukens inclusief frisdrank, koffie en thee (alcoholische dranken kunt u tegen een gereduceerd tarief nuttigen). Daarnaast hebben we ook nog heerlijke desserts voor u klaar staan. Uiteraard hebben we ook gedacht aan onze kleine gasten met een speciaal kinderassortiment.


All-In Dining

Contact


Meer in Friesland
Vandaag geopend 17:00 - 22:00
Wereldrestaurant De Valk
Hertog Van Saxenlaan 78
8802 PP Franeker
Friesland
0517 234 679
info@wereldrestaurantdevalk.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 17:00 - 22:00
Woensdag 17:00 - 22:00
Donderdag 17:00 - 22:00
Vrijdag 17:00 - 22:00
Zaterdag 16:30 - 22:00
Zondag 16:30 - 22:00
Reviews op Google
 • Marcel van der Vlies
  Marcel van der Vlies
  5/5

  Een zeer goed restaurant waarbij het opvalt dat al het personeel dat daar rondloopt zeer vriendelijk en behulpzaam is. Aan beide zijdes zitten grote ramen waardoor het altijd licht is in het restaurant en je dus geen bedompt en opgesloten gevoel krijgt. Iets wat bij andere restaurants nog wel eens voor wil komen. Het is een restaurant met een zgn. "all you can eat" buffet waarbij je van alles kunt krijgen, varierend van Chinees tot Italiaans. Zo kun je ook terecht bij de Wok, de teppanyaki, de grill en eventueel zelfs de pannenkoekendesk alwaar je gerechten door goed en verzorgd personeel werd bereidt. De buffetprijs is all-in, dus inclusief de drankjes. Alleen voor de alcoholische dranken moet je een muntje (á € 1,-) kopen wat op zich best wel een goedkope prijs is. Het was voor ons de eerste keer maar zeker niet de laatste keer dat we hier waren.

 • Anne-Dirk Bakker
  Anne-Dirk Bakker
  5/5

  Heerlijk gegeten, je kan er echt van alles krijgen. Wok bakplaat sushi traditioneel Chinees, italiaans grill enz... En uitgebreid dessert buffet.

 • Sjoerd Buwalda
  Sjoerd Buwalda
  4/5

  Groot assortiment prima eten. Heldere informatie met icoontjes over het eten toegevoegd. Attente bediening, flexibele opstelling en een prettige prijs. Prettig parkeren en goed bereikbaar. Trap, maar zag ook een lift. Smaakt naar meer.

 • Mariska Hubeek
  Mariska Hubeek
  4/5

  Net en schoon restaurant. Eten was goed verzorg, het was lekker rustig dus nergens hoefden we lang te wachten.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.