Klimbos Ermelo natuurklimpark, Ermelo

Het avontuur begint hier!

Klimbos Ermelo staat voor een spannend en avontuurlijk dagje uit! Met de hele groep actief bezig zijn op hoogte. We beginnen met een uitgebreide veiligheidsinstructie zodat iedereen goed voorbereid is om te gaan klimmen. De gordels worden gecheckt, de materialen worden besproken en dan is iedereen er klaar voor!


100% Veiligheid
Tijdens het klimmen is je veiligheid gegarandeerd. Door Klimbos Ermelo loopt een permanente veiligheidskabel waar je altijd aan vast zit, vanaf het moment dat je de vaste grond verlaat tot je hier weer op terug komt. Je kan dus boven in de bomen nooit los komen te staan.Begeleiding
Tijdens het klimmen is het niet verplicht dat er volwassenen meeklimmen met de kinderen. Door ons unieke veiligheidssysteem is dit niet nodig. Wij verzorgen zelf de begeleiding vanaf de grond en helpen waar nodig bovenin. Wil je als volwassene meeklimmen, wat zeker een aanrader is, dan betaal je hetzelfde tarief als de kinderen.


Klimbos Ermelo


Parcoursen
Wij beschikken over 8 klimparcoursen welke oplopen in hoogte en moeilijkheidsgraad. Het eerste parcours start op een hoogte van 2 meter tot aan het hoogste parcours van 10 meter. Dit betekent dat er voor zowel de beginnende klimmer met wellicht wat hoogtevrees en de gevorderde durfal het perfecte parcours aanwezig is.

 

NIEUW!
Nieuw dit jaar is het parcours “The Eagle”. Dit is ons ziplijnen parcours en is speciaal gebouwd op aanvraag van kinderen. Zij gaven aan vooral de ziplijnen geweldig te vinden. Dt parcours zit bij alle arrangementen inbegrepen en kost niks extra’s!


Klimbos Ermelo


Arrangementen
Naast klimmen organiseert Klimbos Ermelo nog tal van andere activiteiten om de dag compleet te maken. Alle arrangementen incl. Lasergamen, Archery Tag & Midgetgolf kun je terug vinden op de website en zijn direct aan te vragen via het contactformulier.


 

Reserveer nu

Openingstijden

Contact


Meer in Gelderland
Zaterdag geopend 10:00 - 17:00
Klimbos Ermelo natuurklimpark
Drieërweg 125
3852 MA Ermelo
Gelderland
0341 553 905
info@klimbosermelo.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Open op aanvraag groepen
Dinsdag Gesloten
Open op aanvraag groepen
Woensdag 12:00 - 17:00
Donderdag Gesloten
Open op aanvraag groepen
Vrijdag Gesloten
Open op aanvraag groepen
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 10:00 - 17:00
Reviews op Google
 • Jos Buurke
  Jos Buurke
  5/5

  Ik heb in het verleden opleiding als hoofdbuitensportinstrukteur op HBO niveau afgerond. Qua veiligheid goed materiaal erg degelijk. Na een heldere uitleg leuke klim ervaring gehad. Ik vermoed bij een vergissing of ongelukkige reis via de tokkels je ergens tegen aankomen daardoor blessures mogelijk zijn. Dus luister goed naar de instructies. Voeten licht gebogen tegen het kussen aan lukt dat niet een bolletje van je zelf maken.

 • E Koops
  E Koops
  5/5

  Prima klimbos. Na stormschade weer mooi opgebouwd en uitdagender dan ooit. Mooie parcours voor alle leeftijdsgroepen. Het personeel is professioneel en overal aanwezig. Attent ook. Wij en onze kids hebben een prachtige middag gehad!

 • Christiaan Los
  Christiaan Los
  5/5

  Heel mooi Klimbos, professionele spullen en gave parcoursen om uit te kiezen. Gemotiveerd personeel, dat een goede en duidelijke instructie gaf. Omdat je niet los kunt van de kabel ook volledig veilig. Heel leuk gehad met dochter van 11; zijn was net iets boven de 1.50, waardoor we alle parcoursen konden klimmen. Ook een leuk stukje voor de allerkleinsten. Misschien nog een tip: bouw bij het zwaarste parcours een optie in om het parcours te verlaten na de eerste hindernissen als het toch te moeilijk blijkt. Wij zaten nu vast achter een aantal mensen die zich echt een beetje hadden overschat, waardoor het ontzettend lang duurde (meer dan een uur met heel veel wachten).

 • Roel Schipper
  Roel Schipper
  4/5

  Je kan heerlijk in het bos tussen de bomen klimmen op verschillende hoogtes en parcours. Leuke uitdagingen voor als je van klimmen houdt en actief bezig zijn. Goede instructie voordat je zelf mag gaan klimmen.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.