Andreas Schotel museum, Esbeek

Ontmoet de meester


Esbeek natuur door Andreas Schotel


Museum Andreas Schotel staat in het kader van kunstenaar Andreas Schotel. In ons museum vind je alles over zijn artistieke levenswerk, zijn indrukwekkende collecties en de levendigheid die zijn kunst met zich meebrengt.


Kom meer te weten over de biografie van kunstenaar Andreas Schotel


Ontdek veel meer dan alleen een museum: maak een inspirerende wandeling langs kunstwerken, ga op in de betoverende sfeer van onze beeldentuin (SEE) en ontmoet rijke, dynamische artists in residence. Deze initiatieven zijn onze inzet om kunst levend en prikkelend te houden.


Andreas Schotel Museum Esbeek


Dankzij de inspanningen van de Stichting Vrienden van Schotel en diverse werkgroepen blijft het werk van Andreas Schotel levend en relevant. We zijn trots op onze gemeenschap en nodigen u uit om deel uit te maken van ons streven om kunst in al haar vormen te vieren.


Wanderoute Esbeek Andreas Schotel Museum


Zien & Doen

Aire

SEE

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 11:00 - 16:00
Andreas Schotel museum
Dorpsstraat 2
5085 EG Esbeek
Noord Brabant
06 23154233
info@andreasschotel.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 11:00 - 16:00
Woensdag 11:00 - 16:00
Donderdag 11:00 - 16:00
Vrijdag 11:00 - 16:00
Zaterdag 11:00 - 16:00
Zondag 11:00 - 16:00
Reviews op Google
 • Brigitta van de Wiel
  Brigitta van de Wiel
  5/5

  Ik heb de kortere route gelopen, de langere red ik gewoon niet. Ook de kortere route is een leuke route en zeker een aanradertje!

 • ad van dortmont
  ad van dortmont
  5/5

  Hele mooie etsen. En door Hannes Verhoeven zijn die drie dimensionaal heel groot in het landschap gezet. Andreas Schotel vond eenvoudige mensen en werkzaamheden bijzonder. En terecht! Heel mooi dat hij en Hannes zulke gave dingen hebben gemaakt over boeren, houthakkers etc. >> Tip: gasloos verwarmen van gebouwen en campers met PVT-zonpanelenbron voor warmtepomp water-water-warmtepomp, verbruikt 1,5x minder stroom dan lucht-water-warmtepomp met ventilator-luchtbron en PV-zonpanelen. Daardoor minder problemen op stroomnet. En 2x minder zonstroomakkers en windmolens op land nodig zodat akkers blijven voor duurzaam voedsel vanuit locale boeren. Ik presenteer dit op nationale congressen. Meer uitleg op: https://nijmegen-oost.nl/berichten/gas-besparen-met-pvt-panelen-en-water-water-warmtepomp-ook-hybride Lees ook "mijn" Plan Duurzaam Sociaal NL met beleidstip en consumentstappen op LinkedIn en Facebook: https://www.linkedin.com/pulse/stemwijzer-stop-pv-zonpanelen-en-promoot-voor-stroom-ad Groeten Ad van Dortmont a.van.dortmont@gmail.com

 • Jay Kay
  Jay Kay
  5/5

  Hele leuke wandelroute: de korte is 3,5 km en de lange 10 km. Afwisselend met mooie kunst onderweg.

 • Joka Otting
  Joka Otting
  5/5

  Prachtige wandeling in een nog prachtigere omgeving. Mooie objecten onderweg, serieus de moeite waard!

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.