Vakantiepark Camping De Peelpoort in omgeving Heusden gem. Asten, Noord Brabant

Vakantiepark Camping De Peelpoort
Heusden Gem Asten, Asten

Comfortcamping De Peelpoort

De naam Peelpoort geeft het al aan: poort naar de Peel. In dit uitgestrekte en veelzijdige peellandschap vindt u camping De Peelpoort waar de mens op adem en tot rust kan komen vanuit een drukke en ingewikkelde wereld.

Op een natuurlijke manier genieten van de prachtige, soms idyllische omgeving is hier het parool. Prima wegen en fietspaden leiden u naar camping De Peelpoort waar u hartelijk en met Brabantse gemoedelijkheid zult worden ontvangen. De campingplaatsen liggen er voor u klaar, omgeven door bomen, struiken en zelfs fruitbomen die u privacy bieden en een beschutte plek. Kortom is dit een mooie camping in Asten.


Proef de rust van De Peel bij Restaurant Brasserie ’t Turfke

Bent u er een dag op uit geweest en komt u terug van uw ontdekkingstocht in de omgeving?

Of heeft u gewoon zin om lekker uit eten te gaan? Bij Brasserie ’t Turfke kan het allemaal. Hier kunt u terecht voor een ontspannend moment, wat drinken en wat eten in een aangename omgeving. Overheerlijke gerechten gemaakt door onze chef-kok. Neem maar eens een kijkje op onze kinderkaart. Kiest u liever voor losse gerechten, ook dat is geen enkel probleem. Onze á la carte menukaart biedt u volop keuze.

Wij wensen u alvast smakelijk eten!


Midgetgolf de Peelpoort
18 holes en voor ieder wat wils

Begin 2019 hebben we samen met camping de Peelpoort en de Peeltram een gloednieuwe 18 holes midgetgolfbaan geopend! We hebben bewust gekozen voor een baan die zowel geschikt is voor een gezellig potje golf, als voor diegenen die professioneel met de sport bezig zijn. Van jong tot oud, iedereen is welkom en kan zich hier prima vermaken op leuke en uitdagende banen. Benieuwd naar de indeling van de golfbaan? Klik dan hier. U golft bij ons al voor € 6,00 per ronde (vanaf 13 jaar) Kinderen tot 12 jaar betalen slechts € 3,50 per ronde van 18 holes.

De Peelpoort Midgetgolf


Meer in Noord Brabant
Vakantiepark Camping De Peelpoort
Gezandebaan 29a
5725 TM Heusden gem. Asten
Noord Brabant
0493 560 519
+31 622 350041
info@campingdepeelpoort.nl

In de omgeving

Reviews op Google
 • John Vermeulen
  John Vermeulen
  een jaar geleden
  10

  prachtig park!!! mooie camping. toiletgebouw echt mooi en schoon. alleen niet veel bezoekers. denk omdat het nog nieuw is weinig bekendheid. je kunt in de buurt lekker fietsen. ook is r een mooie visvijver net buiten het hek. ook een restaurant waar je lekker kunt eten. ontbijt of zo maar een drankje op het terras. tol

 • Marius van de warenburg
  Marius van de warenburg
  5 jaar geleden
  10

  Prima camping!! Grote ruime plaatsen goed aangelegde wegen. Schitterend sanitair met zeer ruime douche cabines en volop warm water. Wij zijn enorm gastvrij ontvangen door de erg vriendelijke en behulpzame eigenaren, geen moeite was te veel waarvoor nogmaals dank!! Tevens is de bijbehorende brasserie :"het Turfke" een aanrader. Wij hebben er erg lekker gegeten voor een normale prijs. Kortom: deze camping die gloednieuw is, heeft hiermee voor ons een prima start gemaakt!! Wij waren onder de indruk en wij zijn wel wat gewend...

 • PETER KOENIS
  PETER KOENIS
  een jaar geleden
  8

  Sen.echtpaar met buscamper. 11 tot en met 15 februari 2019. Zes ampère, welke opgehoogd kan worden naar 8 – 10 – 12 – 14 of 16 ampère ; vier of vijf kWh per dag vrij (vraag bij aankomst de prijs op van meerverbruik). Vullen van schoonwater (aparte locatie op campingterrein) in ‘niet vorst’ periode geen probleem ; in vorst periode met eigen jerrycan (ook geen probleem, tappunt in sanitairgebouw). Lozen vuilwater geen probleem. Het ledigen van het chemisch toilet ging makkelijk. Er is warmwater voor de vaat. Sanitairgebouw ziet er schoon uit en is verwarmd. Betaald douchen met sep-keycard, welke je bij de receptie ontvangt. Terrein vlak, geen wielblokken gebruikt. De bomen op het terrein moet nog doorgroeien om meer schaduwplekken te creëren, een kwestie van tijd. Speeltuin met diverse toestellen voor (klein)kinderen. In Heusden een kleine supermarkt en in Asten is een winkelcentrum. Direct grenzend aan de camping een wandelgebied, waarin een visvijver ligt. En natuurlijk even verderop het natuurpark De Groote Peel. Klein stukje met de camper/auto en het wandelgebied Mariapeel en Deurnschepeel zijn beschikbaar. Het verkeer (op bepaalde uren overdag is het minder rustig) op de Gezandebaan is hoorbaar, wij hebben er geen hinder van ondervonden. Vriendelijke campingbeheerders.

 • HendB
  HendB
  een jaar geleden
  10

  Mooie ruime plaatsen, keurig sanitair! Goed gegeten in het restaurant. Een mooie fietstocht gemaakt!

 • Elly Reyniers
  Elly Reyniers
  2 jaar geleden
  8

  Nog nieuw, verzorgd. Wordt zeker een topper!