Vakantiepark Camping De Peelpoort in omgeving Heusden gem. Asten, Noord Brabant

Vakantiepark Camping De Peelpoort, Noord Brabant

Comfortcamping De Peelpoort

De naam Peelpoort geeft het al aan: poort naar de Peel. In dit uitgestrekte en veelzijdige peellandschap vindt u camping De Peelpoort waar de mens op adem en tot rust kan komen vanuit een drukke en ingewikkelde wereld.

Op een natuurlijke manier genieten van de prachtige, soms idyllische omgeving is hier het parool. Prima wegen en fietspaden leiden u naar camping De Peelpoort waar u hartelijk en met Brabantse gemoedelijkheid zult worden ontvangen. De campingplaatsen liggen er voor u klaar, omgeven door bomen, struiken en zelfs fruitbomen die u privacy bieden en een beschutte plek. Kortom is dit een mooie camping in Asten.


Proef de rust van De Peel bij Restaurant Brasserie ’t Turfke

Bent u er een dag op uit geweest en komt u terug van uw ontdekkingstocht in de omgeving?

Of heeft u gewoon zin om lekker uit eten te gaan? Bij Brasserie ’t Turfke kan het allemaal. Hier kunt u terecht voor een ontspannend moment, wat drinken en wat eten in een aangename omgeving. Overheerlijke gerechten gemaakt door onze chef-kok. Neem maar eens een kijkje op onze kinderkaart. Kiest u liever voor losse gerechten, ook dat is geen enkel probleem. Onze á la carte menukaart biedt u volop keuze.

Wij wensen u alvast smakelijk eten!


Midgetgolf de Peelpoort
18 holes en voor ieder wat wils

Begin 2019 hebben we samen met camping de Peelpoort en de Peeltram een gloednieuwe 18 holes midgetgolfbaan geopend! We hebben bewust gekozen voor een baan die zowel geschikt is voor een gezellig potje golf, als voor diegenen die professioneel met de sport bezig zijn. Van jong tot oud, iedereen is welkom en kan zich hier prima vermaken op leuke en uitdagende banen. Benieuwd naar de indeling van de golfbaan? Klik dan hier. U golft bij ons al voor € 6,00 per ronde (vanaf 13 jaar) Kinderen tot 12 jaar betalen slechts € 3,50 per ronde van 18 holes.

De Peelpoort Midgetgolf


Meer in Noord Brabant
Vakantiepark Camping De Peelpoort
Gezandebaan 29a
5725 TM Heusden gem. Asten
Noord Brabant
0493 560 519
+31 622 350041
info@campingdepeelpoort.nl

In de omgeving