Boutique Hotel De Beerze, Middelbeers

Reserveer kamer

Bekijk tweepersoonskamers

Bekijk suites

Bekijk luxe studio’s


Boutique Hotel De Beerze Suites


Ons boutique hotel bestaat uit zes kamers, twee suites en zes luxe studio’s. Stuk voor stuk sfeervol ingericht en allemaal voorzien van een eigen, unieke uitstraling. Wat voor soort hotelkamer je ook kiest, je slaapt in een luxe tweepersoonsboxspring en je hebt de beschikking over een moderne badkamer. Voor een heerlijke dagverse ontbijt werken we samen met lunchroom Meesterlijk. Voor de lunch en het diner kun je desgewenst een tafel reserveren in het grand café.


Boutique Hotel De Beerze Luxe studios Boutique Hotel De Beerze


Doordeweeks is de Beerze een oase van rust. Ideaal voor een zakelijk verblijf of rust- en ruimtezoekers! In het weekend is ons grand café het bruisende hart van Middelbeers, inclusief alle Brabantse gezelligheid die daarbij hoort!


Grand Cafe de Beerze


Grand Café

Reviews op Google
 • Dwight Bruno
  Dwight Bruno
  5/5

  Zeer goed gegeten bij het restaurant, gezellige sfeer en professionele en leuke bediening.

 • Sabrina Hendriksen
  Sabrina Hendriksen
  5/5

  Bij toeval zijn wij hier terecht gekomen en wát een enorm fijne verrassing was dit! Prachtig pand met zo’n leuke historie wat in details overal terug te vinden is, (zoals het mooie dafje onder de vloer), gave inrichting, fijne sfeer met zeer attente vriendelijke medewerkers, je voelt je écht welkom! Het eten was heerlijk en een lust voor het oog, je komt niks tekort. De hotelkamer was erg mooi, verzorgd, sfeervol en schoon. Fijne verzorgingsproducten en koffie/thee faciliteiten. Alles klopt👌🏼. En heerlijke bedden! Wij hebben een heel fijn verblijf gehad en komen zéééker en heel graag terug!

 • Jack van Bijsterveldt
  Jack van Bijsterveldt
  5/5

  Het was gezellig, goed eten en er werd geregeld gedragen of we voldoende hadden of nog iets wilde.

 • Stans Doornweerd
  Stans Doornweerd
  5/5

  Fantastisch gegeten en top bediening! Ik eet lactose en glutenvrij en daar hadden ze heel goed rekening mee gehouden. Zo genoten van alles ook de warme sfeer in overal in het pand. We komen beslist terug!

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.