€€ €€€€

Bowling & Bistro Merlijn, Oosterhout

Reserveer

BistroMagic Bites

Onbeperkt kiezen uit onze 85 culinaire bistro gerechtjes. Het menu bestaat uit voor-, hoofd- en nagerechtjes. U kunt kiezen uit zowel vis, vlees als vegetarische gerechtjes. Het Magic Bites menu serveren wij voor een vaste prijs.

Bekijk meerBowling

Een dag/avondje uit met vrienden of familie? Kom gezellig bowlen bij Bowling & Bistro Merlijn. In een ontspannen sfeer kunt u genieten van een hapje en een drankje terwijl u de strijd aangaat met elkaar! Bent u zelf geen fanatieke bowler? U kunt gezellig toekijken vanuit het Grand Café onder het genot van een borreltje. Leuk om te combineren met de Magic Bites.

Bekijk meerGrand Café

Ons Grand Café is een gezellige plek waar u kunt ontspannen bij de open haard, aan de bar of aan een tafeltje. Ook kunt u in de zomer en winter heerlijk vertoeven op ons terras. Onze kaart met heerlijke drankjes en hapjes biedt voor ieder wat wils. Een lekkere Special Coffee met uw beste vriendin, een speciaalbiertje voor de mannen, maar natuurlijk ook een uitgebreide cocktailkaart voor de liefhebbers.

Bekijk meerBrasserie

Kids

Giftcard

Contact


Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 12:00 - 02:00
Bowling & Bistro Merlijn
Klappeijstraat 8-14
4901 HE Oosterhout
Noord Brabant
0162 432 916
info@merlijn.com
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 14:00 - 01:00
Woensdag 13:00 - 01:00
Donderdag 14:00 - 01:00
Vrijdag 14:00 - 02:00
Zaterdag 12:00 - 02:00
Zondag 13:00 - 00:00
Reviews op Google
 • Corola
  Corola
  3/5

  Ik vond de Merlijn altijd top, maar afgelopen keer was het eerder FLOP dan TOP. Prijzen zijn gestegen, maar de bediening en kwaliteit van het eten zijn duidelijk gedaald. Vooral veel saus en klein portie vlees of vis. Voorheen was het eten een plaatje om naar te kijken…zo mooi opgediend….nu lis het niet veel bijzonders om naar te kijken. Drinken bestellen was echt de grootste frustratie van de avond…..je kon maar amper iets bestellen… of het werd vergeten ….. Teveel mensen om te eten met veel te weinig personeel. Maak dan de keuze om minder mensen te laten reserveren…. En doe waar je goed in was…uitstraling en kwaliteit voorop met lekker eten voor een betaalbare prijs.

 • Frank
  Frank
  3/5

  Had gereserveerd om een uurtje te bowlen gevolgd door onbeperkt kleine hapjes in het restaurant. De bediening was erg goed net zoals het eten. Waarom dan die 3 sterren? Dat gaat puur over de kosten. Aan het einde van ons uitje, bowlen, eten en drinken moest ik namelijk voor 2 volwassenen en 2 kinderen op een paar euro na 250 euro afrekenen. Hoeveel??? Tweehonderdvijftig euro..!! Was dus leuk, gezellig en lekker maar voorlopig slaan wij deze even over.

 • Miranda van den H
  Miranda van den H
  3/5

  Goede ervaring in het verleden en nu met de vernieuwde inrichting leek t ons helemaal leuk. Helaas kwamen we in de oude donkere hoek te zitten waar de akoestiek te wensen overliet want we konden de bediening niet verstaan. Het eten was niet goed warm, zelfs de erg harde friet was koud. De opmaak van de hapjes was ook minimaal, met af en toe een geroosterde tomaat. Het pannenkoekje bij de eend was zo hard dat het brak als je het wilde rollen. Toetjes waren heerlijk en de bediening zeer vriendelijk. Maar dat was niet voldoende om nog eens terug te komen.

 • Britt Zweerts
  Britt Zweerts
  3/5

  Helaas is het erg gehorig bij het bowlen en vinden veel bezoekers het nodig om kei hard te schreeuwen. Er was ook geen informatie te vinden over de parkeergelegenheid waardoor we lang bezig zijn geweest om een plek te vinden. Het eten en de drankjes waren overigens prima. Leuk om een keer te doen maar niet om voor terug te komen.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.