Brouwerij St. Crispijn in omgeving Waalwijk,

Brouwerij St. Crispijn
Waalwijk, Waalwijk

Het leven is fijn, drink Sint Crispijn!

Sint Crispijn brouwt een breed palet aan speciaalbieren, goed bier zonder pretenties. Al onze bieren worden gebrouwen, en gebotteld in onze moderne brouwerij, in een voormalig graanpakhuis aan de Winterdijk in Waalwijk. Gebrouwen met uitsluitend 100% natuurlijke producten en eerlijke passie. De bieren worden niet gefilterd en zijn ongepasteuriseerd wat resulteert in een volle rijke smaak.

In onze volledig roestvrijstalen moderne brouwerij kunnen wij partijen brouwen van 500 liter. Wij hebben een capaciteit van 6 gisttanks en brouwen 1 a 2 keer per week. Het proces, vanaf het schroten van de mout tot het tappen van ons bier in ons brouwcafé, duurt 6 weken en is volledig gecontroleerd. Alles doen wij onder 1 dak, het van brouwen naar afvullen tot etiketteren. Uiteindelijk stroomt het vanuit de tap in het brouwcafé rechtstreeks het glas in.


RONDLEIDINGEN

Leer alles over het brouwproces en over hoe dat gaat in onze brouwerij. In een uurtje krijgt u inzicht in hoe je bier brouwt en hoe een recept tot stand komt. U komt meer te weten over de verschillende ingrediënten en over de stappen die het bier volgt om goed bier te worden. Bezoek onze rondleiding elke zaterdag om 14.30u en om 16.00u. Vanaf 15 personen op afspraak ook op andere tijden mogelijk. De rondleiding duurt ongeveer 45 minuten.

BOEK NU EEN RONDLEIDING!


Home

Over ons

Brouwerij

Onze bieren

Brouwcafé

Bekijk de Agenda

Meer in Noord Brabant
Morgen geopend 14:00 - 00:00
Brouwerij St. Crispijn
Winterdijk 10
5141 KE Waalwijk

0416 745 417
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 16:00 - 00:00
Vrijdag 16:00 - 00:00
Zaterdag 14:00 - 00:00
Zondag 14:00 - 20:00

In de omgeving

Reviews op Google
 • Sjors M
  Sjors M
  3 maanden geleden
  10

  Vroeger een oude graan loods, 15 jaar leeggestaan en nu de locatie van Stadsbrouwerij Sint Crispijn. Smaakvolle bieren, met passend interieur en uiteraard medewerker ‘Willem’. Zeker het bezoeken waard, kijk uit naar de zomerse avonden om op het buitenterras een Nou Joh IPA soldaat te maken 😉

 • Arjan
  Arjan
  een maand geleden
  10

  Wat een leuke uitgaansgelegenheid is Waalwijk rijker geworden. In een oud pakhuis aan de gedempte haven. Mooi om te zien hoe men dit omgebouwd heeft. Vriendelijke bediening, lekker bier. Super.

 • Henk Haas
  Henk Haas
  3 maanden geleden
  8

  Prachtige locatie in Waalwijk met sfeervol ingericht proeflokaal. De bediening is erg vriendelijk en helpt je goed. Nadeel is dat er geen proefglazen (15 cl) worden geserveerd voor bv. de BOB of vrouwelijke drinkers. De selectie van bieren op de tap was prima en voldoende keus.

 • J. Goossen
  J. Goossen
  4 maanden geleden
  10

  Leuke plek, uitgebreide rondleiding (met erg leuk verhaal) en lekkere bieren!

 • Guido Jochems
  Guido Jochems
  9 maanden geleden
  10

  M'n eerste biertje in Waalwijk ooit werd gisteravond rap gevolgd door een tweede: mooie plek in oud graanpakhuis, terras voor de deur waar jong & oud zich het eigen vakkundig gebrouwen gerstenat goed laat smaken