Brouwerij St. Crispijn,

Het leven is fijn, drink Sint Crispijn!

Sint Crispijn brouwt een breed palet aan speciaalbieren, goed bier zonder pretenties. Al onze bieren worden gebrouwen, en gebotteld in onze moderne brouwerij, in een voormalig graanpakhuis aan de Winterdijk in Waalwijk. Gebrouwen met uitsluitend 100% natuurlijke producten en eerlijke passie. De bieren worden niet gefilterd en zijn ongepasteuriseerd wat resulteert in een volle rijke smaak.

In onze volledig roestvrijstalen moderne brouwerij kunnen wij partijen brouwen van 500 liter. Wij hebben een capaciteit van 6 gisttanks en brouwen 1 a 2 keer per week. Het proces, vanaf het schroten van de mout tot het tappen van ons bier in ons brouwcafé, duurt 6 weken en is volledig gecontroleerd. Alles doen wij onder 1 dak, het van brouwen naar afvullen tot etiketteren. Uiteindelijk stroomt het vanuit de tap in het brouwcafé rechtstreeks het glas in.


RONDLEIDINGEN

Leer alles over het brouwproces en over hoe dat gaat in onze brouwerij. In een uurtje krijgt u inzicht in hoe je bier brouwt en hoe een recept tot stand komt. U komt meer te weten over de verschillende ingrediënten en over de stappen die het bier volgt om goed bier te worden. Bezoek onze rondleiding elke zaterdag om 14.30u en om 16.00u. Vanaf 15 personen op afspraak ook op andere tijden mogelijk. De rondleiding duurt ongeveer 45 minuten.

BOEK NU EEN RONDLEIDING!


Home

Over ons

Brouwerij

Onze bieren

Brouwcafé

Bekijk de Agenda

Meer in Noord Brabant
Morgen geopend 16:00 - 00:00
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 16:00 - 00:00
Vrijdag 16:00 - 00:00
Zaterdag 14:00 - 00:00
Zondag 14:00 - 20:00
Reviews op Google
 • Connie Ophorst
  Connie Ophorst
  4/5

  Leuk bier pakket gekocht met een mooi glas erbij. Netjes geholpen en uitleg gekregen

 • Jens Kunst
  Jens Kunst
  5/5

  Leuke tent, fijn terras. Ruim opgezet, ook binnen. Heel gezellig en vriendelijk personeel. Bierbostelbroodje was top. Uiteraard ook lekker bier gedronken. Tip: koop wat flesjes bier voor thuis!

 • Henri Bertens
  Henri Bertens
  4/5

  Leuke brouwerij in een oude graanschuur , vriendelijk personeel , vlotte bediening , bierkaart aanwezig , rondleidingen mogelijk

 • Peter Semler
  Peter Semler
  4/5

  Gezellige plek, lekker bier van eigen brouwerij.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.