Faciliteiten

Gratis entree tot Splesj én binnenspeeltuin voor vakantiegasten

Wat gaat u doen vandaag? Zwemmen, vissen, (water)fietsen, lekker uit eten… Molecaten Park Bosbad Hoeven biedt u zoveel mogelijkheden dat een vakantie al snel te kort is!

Eten & drinken

Binnen

Buiten

Te huur & handig

  • Fietsen, voor alle leeftijden, Openingstijden
  • Wasserette
  • Receptie. Op de receptie kunt u terecht voor o.a. folders van bezienswaardigheden, fietsknooppuntkaarten, wandelroutes, souvenirs van Molly & Caatje en kraskaarten voor draadloos internet van KPN HotSpots. Ook voor o.a. het huren van de tennisbaan bent u bij de receptie aan het juiste adres, Openingstijden

Voor de kampeerder

  • Drie sanitairgebouwen, waarvan 2 vernieuwd.  Alle sanitairgebouwen verwarmd bij koude dagen en met  afwasgelegenheid, toiletten, douches, wascabines, familiedouches, babyrooms, invalidentoilet en -douche en chemisch toilet.
  • Camper servicestation
Draadloos internet op het park
Draadloos internet in het restaurant ‘De Archipel’, de binnenspeeltuin en het binnenzwembad.
Voor ons draadloos internet netwerk maken wij gebruik van KPN HotSpots. Internet vouchers (kraskaarten) zijn te koop bij de receptie of koop uw abonnement met een creditcard of iDEAL. Dit kan zodra u verbinding hebt gemaakt met de WiFi van KPN HotSpots.
Lees meer op de pagina van KPN HotSpots >

 

Heeft u thuis een internetabonnement van KPN? Dan kunt u op ons park gratis gebruik maken van KPN HotSpots. Vergeet dan niet uw inloggegevens mee te nemen.