Falconcrest, Eindhoven

Op zoek naar een unieke ervaring? En wil je kennis maken met de indrukwekkende wereld van roofvogels? Kies dan voor een roofvogelworkshop bij Valkerijcentrum en Roofvogelpark Falconcrest in Eindhoven.

Na het ontvangst met gebak en koffie, thee of frisdrank bekijk je eerst de indrukwekkende roofvogelshow van meestervalkenier Frank Lenders. De vrij vliegende roofvogels voeren spectaculaire vluchten uit!


Vervolgens ga je onder professionele begeleiding van een valkenier zelf aan de slag met wel 10 verschillende soorten roofvogels. Uiteraard krijg je eerst een gedegen uitleg over de materialen en de verschillen tussen de diverse roofvogels. Maak kennis met onder meer uilen, valken, buizerds, haviken, gieren en arenden. Een unieke ervaring!


Wat te verwachten

Een valkenierworkshop van 3,5 uur bij Falconcrest in Eindhoven

Ontvangst met gebak en koffie, thee of frisdrank

Bekijk eerst de indrukwekkende roofvogeldemonstratie

Krijg uitleg over materialen en de diverse roofvogels

Ontmoet ruim 10 verschillende roofvogels en uilen

Gratis parkeergelegenheid voor de deur

Een unieke ervaring!


Home

Educatief

Workshops

Kinderfeestje

Meer in Noord Brabant
Woensdag geopend 12:00 - 17:00
Falconcrest
Bokt 18
5633 BG Eindhoven
Noord Brabant
040 212 0111
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00 - 17:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag 12:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00
Reviews op Google
 • Annemarie Bauer-Renning
  Annemarie Bauer-Renning
  4/5

  Hele namiddag bezig gehouden met veel diervriendelijk informatie over uilen en roofvogels. Voldoende parkeerplekken voor de ingang.

 • mariska doornekamp
  mariska doornekamp
  5/5

  Geweldige show, dieren staan voorop. Hebben die geen zin of zijn ze angstig door omstandigheden buiten dan stoppen ze en gaan de dieren terug. Zo hoort het. Dier op 1.

 • rob van der aa
  rob van der aa
  5/5

  Echt leuk om een keer naartoe te gaan. Veel informatie en voor iedereen de mogelijkheid om mee te doen. De vogels komen dichtbij om ze goed te bekijken. Top hoe ze met de dieren omgaan.

 • Lia Roumen
  Lia Roumen
  5/5

  Super leuke middag gehad, en interessant, er word veel verteld over de soort vogels en ook over leuke karakter dingetjes van ieder vogel zelf, je krijgt ze ook mooi te zien tijdens de show en de workshop zelf is natuurlijk wel het hoogte punt. De nieuwe locatie ziet er mooi en verzorgd uit, ze hebben het daar samen goed voor elkaar en de vogels zien er goed uit. Helemaal top. Dankjewel

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.