Gasterij de Heimolen, Rucphen

De Heimolen ligt in het buitengebied van Rucphen waar diverse fietsroutes langskomen. Naast de Heimolen in Rucphen wordt onder leiding van David en Ciska dit voorjaar Gasterij de Heimolen geopend. 
Een Gasterij betekent voor ons gezelligheid – verbondenheid – gastvrijheid en dat is precies wat wij uit willen stralen naar onze toekomstige gasten. Een fijne plek naast een prachtige molen, waar je in watten wordt gelegd met lekkere gerechten waar de versheid vanaf druipt. Waar je heerlijk kunt genieten van de rust, het uitzicht en de zon die de hele dag op ons terras schijnt met uiteraard een lekker drankje en hapje. En waar je zo nu en dan wordt verrast met leuke thema’s zoals een BBQ avond, wijn- of bierproeverij of een muzikant die op onze piano voor een leuke sfeer zorgt. 
 
Heeft u wat te vieren? Ook voor feesten en partijen is Gasterij De Heimolen een uitstekende keuze. En wist u dat u ook in de molen kunt trouwen? We verzorgen graag tot in de puntjes uw bruiloft of feest. 
Kijk eens op deze site wat we te bieden hebben of kom langs. U mag natuurlijk ook altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 11:00 - 22:00
Gasterij de Heimolen
Heimolendreef 24
4715 TC Rucphen
Noord Brabant
0165 706 300
info@gasterij-deheimolen.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 11:00 - 20:00
Donderdag 11:00 - 20:00
Vrijdag 11:00 - 22:00
Zaterdag 11:00 - 22:00
Zondag 11:00 - 20:00
Reviews op Google
 • Merijn Nelemans (MN Entertainment)
  Merijn Nelemans (MN Entertainment)
  5/5

  Heerlijk geluncht op het terras. Lekkere gerechten, goed wijntje en een lokaal ijsje na (Crusio). Bediening is professioneel en vrolijk, zelfs de kok kwam nog een praatje maken. 👍🏻 Komen zeker nog eens terug om binnen te dineren, want ook dat ziet er heel sfeervol uit. Het uitzicht op de oorspronkelijke molen maakt alles compleet!

 • John Van De Noort
  John Van De Noort
  5/5

  Heerlijk gegeten in een schitterende molen met aangebouwde gasterij met leuke mensen en leuk personeel. De pasta met gamba's is een echte aanrader. En neem ook zeker een toetje van het overheerlijke ijs. Doen!

 • Ad Jansen
  Ad Jansen
  4/5

  We hebben hier vandaag voor het eerst wat gedronken en een heerlijk ijsje gegeten. Het was erg druk op het terras, dus het duurde lang voordat we aan de beurt waren. Ook Belgen en een groep uit Achtmaal en Zundert hadden deze nieuwe aanwinst voor de gemeente Rucphen vandaag al weten te vinden. Leuke ambiance zo onder de draaiende Heimolen (op donderdag). Een aanrader! Waar we dan ook zeker terug zullen keren.

 • Adriënne Kosten
  Adriënne Kosten
  5/5

  Prachtige omgeving, lekker bakje koffie, leuk personeel en een 'klap van de molen', een lekkernij van de zaak.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.