Herberg Buitenman, Lage Mierde

Lunch, diner & meer

Bier & wijn

Buffet & BBQ


Buitenterras van Herberg Buitenman in Lage Mierde met tafels en stoelen onder de bomen


Stap binnen in onze prachtige 400 jaar oude Kempische boerderij. Deze voormalige pachthoeve van de witheren van Postel is door ons zorgvuldig verbouwd tot een locatie voor culinaire activiteiten. Het voorste gedeelte van de boerderij dient als herberg en biedt een knusse zithoek bij de open haard en een heerlijk terras voor de warmere dagen. Verlaat de drukte van het dagelijks leven en geniet van onze Kempische streekgerechten, bereid met biologische ingrediƫnten van onze eigen boerderij. Of u nu zin heeft in een snel hapje, uitgebreid wilt dineren voor de open haard, wilt lunchen tijdens uw fietstocht of gewoon wilt genieten van een kopje koffie met ambachtelijke appeltaart.


Houten serveerplank met een assortiment van tapas en snacks op een buitentafel bij Herberg Buitenman in Lage Mierde ezellige voorgevel van Herberg Buitenman in Lage Mierde met houten accenten en informatieborden


Duik in onze uitgebreide selectie van 45 verschillende soorten bier die perfect samengaat met een borrelplank samengesteld uit lokale producten van ons eigen boerderij. Onze dagschotels, bereid met verse, biologische ingrediƫnten uit de regio Kempische, zijn een ware traktatie voor de fijnproever. Op de Buitenman vindt u geen labeltjes of duurzaamheid keurmerken. Wij garanderen verse, biologische producten van onze eigen boerderij of uit de Kempen.


Rustiek interieur van Herberg Buitenman in Lage Mierde met houten balken en tafels


Arrangementen

Contact

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 12:00 - 20:00
Herberg Buitenman
Buitenman 2
5094 EJ Lage Mierde
Noord Brabant
013 509 1336
info@debuitenman.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00 - 20:00
Donderdag 12:00 - 20:00
Vrijdag 12:00 - 22:00
Zaterdag 10:00 - 22:00
Zondag 10:00 - 20:00
Reviews op Google
 • Han L'Ortye
  Han L'Ortye
  5/5

  Bijzonder sfeervolle en gezellige locatie, gastvrije en vriendelijke bediening, lekker eten en schappelijke prijzen. In de zomer is het even sfeervolle en groene terras deels onder de bomen en deels in een tuin, ook een attractie op zich. Voor de liefhebbers; er is ook een uitgebreide bierkaart. Oh ja, na een wandeling in de mooie omgeving mag je hond gewoon mee naar binnen.

 • Sebastiaan Claus
  Sebastiaan Claus
  4/5

  Na enkele goede verhalen met een uitje met collega's hier een drankje gedaan met aansluitend diner om zelf eens te ervaren hoe het is. De herberg straalt een gezellige en authentieke sfeer uit met een leuk terras, speelgelegenheid voor kinderen en binnen een haard. Het eten is goed op niveau, ik had een lekkere carpaccio en burger en mijn tafelgenoten leken het eten goed te vinden. Gezien de drukte liet de bediening enkele keren wat kleine steekjes vallen, maar overall was het zeker voor herhaling vatbaar!

 • Gerard
  Gerard
  5/5

  Deze omgebouwde boerderij is een mooie en sfeervolle plek om lekker te borrelen, te eten of gewoon even bij te tanken na een wandeling in de mooie natuur eromheen. Je kan zowel binnen zitten als op het terras en er is voldoende parkeerplek. Je kan hem ook (deels) afhuren voor feesten en partijen :) Zodra je binnenstapt proef je de sfeer van het oude Brabant en je voelt je er gelijk thuis. Je kan er eten, drinken, lunchen, dineren of van de rijk gevulde borrelplanken genieten en dit alles voor een schappelijke prijs die je bijna nergens meer in ons land tegenkomt. De bediening is een combinatie van jongelui en een paar wat oudere dames, ze zijn allemaal even vriendelijk en snel. Mocht je nog boodschappen moeten doen kun je naar het winkeltje met streekproducten dat er aan vast zit. Hier hebben ze de lekkerste vleesproducten, maar ook wijn, bier, kaas en groenten. Ga je ooit BBQ'en, sla de Jumbo dan over en haal hier je vlees!! Je kan er zelfs slapen! Voor mij is Herberg De Buitenman de mooiste en meest complete herberg/rustlocatie die er is! Toch ben ik blij dat ik er niet te dicht bij woon, want dan zat ik er elke dag ;-)

 • Pautje Vandaag
  Pautje Vandaag
  5/5

  Superleuke plek voor kleine maaltijd of een drankje. Sfeervolle oude boerderij met terras en leuke originele ornamenten. Prima lunchkaart.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.