€€ €€€€

Herberg Sint Petrus, Hilvarenbeek

Reserveren


Herberg Sint Petrus Hilvarenbeek


Ontdek de charmante Herberg Sint Petrus, gelegen in het hart van Hilvarenbeek, aan het bruisende Vrijthof en naast de historische Petruskerk. Hier wordt u verwelkomd voor een ambachtelijk kopje koffie met gebak, een smakelijke lunch, een culinair diner of een comfortabele overnachting.


De lekkerste toetjes bij Sint Petrus slider home 01


Bij Herberg St. Petrus keren we terug naar de essentie van smaakvol eten. Onze overheerlijke keuken brengt eerlijke en herkenbare gerechten op tafel, klaargemaakt met een moderne twist. Onze koks hebben de ruimte om smaken uit andere delen van de wereld te verkennen. Dit is duidelijk terug te zien in onze uitgebreide en gevarieerde menukaart.


Overheerlijke speciaalbieren


Het interieur van Herberg Sint Petrus draagt de invloeden van de naastgelegen Petruskerk. De sfeer is gemoedelijk, het eten heerlijk en het gevoel dat je krijgt is alsof je thuiskomt. Bij Herberg Sint Petrus proeven we het beste van wat het leven te bieden heeft.


Herberg Sint Petrus overheerlijk dineren in Hilvarenbeek


Besluit uw dag met een hemelse overnachting bij ons. En vergeet niet onze huisgemaakte progrestaart.


Genieten op het terras in Hilvarenbeek


Borrelen

Hotel

Contact

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 10:00 - 23:00
Herberg Sint Petrus
Gelderstraat 1
5081 AA Hilvarenbeek
Noord Brabant
013 505 2166
info@sintpetrus.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 23:00
Woensdag 10:00 - 23:00
Donderdag 10:00 - 23:00
Vrijdag 10:00 - 00:00
Zaterdag 10:00 - 00:00
Zondag 10:00 - 23:00
Reviews op Google
 • Lex Wisselaar
  Lex Wisselaar
  5/5

  We zijn jaarlijks op vakantie in de regio en als we in Hilvarenbeek zijn, strijken we vaak neer op het prachtige terras. In het verleden hebben we er wel gedineerd, maar de laatste jaren deden we dat bij Paulus, de "buurman" omdat daar de kaart goedkoper uitvalt. Dit keer waren we echter uitgenodigd en de afspraak was dat het een avondvullend diner zou worden. Vier gangen dus. Geen wijnglaasje, maar wijnflessen! Het werd een culinair feestje. Smaakpapillen werden gestreeld. Alle zes deelnemers waren tevreden over alle wisselende gerechten. Dat gold ook voor de bediening. Volgend jaar toch maar ons vakantiebudget verhogen.

 • Nancy Heymans
  Nancy Heymans
  5/5

  Even een koffietje gaan drinken.. Heel gezellig terras met heel vriendelijk personeel.. Binnen, een prachtige zitplaats met toog... Mooi en verzorgd...

 • Frans van den Heuvel
  Frans van den Heuvel
  5/5

  Wij hebben een prima verblijf (2 nachten) gehad in de herberg. Een goede kamer met prima bedden en badkamer. Rustig gelegen. Ook het ontbijt was zonder meer uitstekend verzorgd. Een gezellig onderkomen en vriendelijke mensen. Hilvarenbeek is trouwens ook een leuke plaats, leuke dingen te doen en te bezichtigen.

 • peter pauwels
  peter pauwels
  5/5

  Lekker gegeten op buiten terras. Vriendelijk personeel. Goede ligging in het centrum. Fietsparking er juist naast.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.