Hotel de Bengel, Eersel

Reserveren


Tweepersoonskamer met bruine hoofdborden en wit beddengoed in Hotel De Bengel in Eersel


Welkom bij Hotel de Bengel in Eersel, gelegen aan één van de gezelligste markten van Nederland. Wij nodigen u uit om van de prachtige, historische omgeving en het levendige marktplein te genieten. Schuif aan op ons grote terras voor een drankje en een maaltijd, en voel de bruisende energie van Eersel, de parel van De Kempen.


Interieur van restaurant De Bengel met bruine leren stoelen en een muurschildering in Eersel


Begin uw ochtend met onze aangename ontbijtopties, of trakteer uzelf en uw gezelschap op onze beroemde spareribs – de lekkerste van Brabant! En vergeet zeker niet te genieten van onze brede selectie aan fietsarrangementen in dit bosrijke omgeving.


Twee personen die samen een kaart bekijken bij een boom met geparkeerde fietsen in de buurt in Eersel


Ons hotel beschikt over 21 rustige, rookvrije kamers met douche, bad, toilet en gratis Wi-Fi, en we zijn trots op onze capaciteit om zowel kleine feestelijke bijeenkomsten als zakelijke vergaderingen te kunnen faciliteren.


Arrangementen


Buitenterras van Hotel De Bengel met parasols op het stadsplein in Eersel


Hotel Restaurant De Bengel is meer dan alleen een plek om te verblijven. Het is een uitnodiging om de contente mens in uzelf te ontdekken, omarmd door de warmte en gezelligheid die Eersel te bieden heeft.


Nieuws

Contact

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 10:00 - 22:00
Hotel de Bengel
Markt 13
5521 AJ Eersel
Noord Brabant
0497 516 202
eersel@debengel.com
Openingstijden
Maandag 10:00 - 22:00
Dinsdag 10:00 - 22:00
Woensdag 10:00 - 22:00
Donderdag 10:00 - 22:00
Vrijdag 10:00 - 22:00
Zaterdag 10:00 - 22:00
Zondag 10:00 - 22:00
Reviews op Google
 • Mike van Lieshout
  Mike van Lieshout
  5/5

  Last minute overnachting gepland hier voor werkzaamheden in de buurt. Prima hotel met fijne zachte bedden, sommige kamers ook met ruime badkamer en een prima bad. Het restaurant ziet er gezellg uit maar heb er niet gedineerd, wel veel goeie verhalen over gehoord in de omgeving. Het ontbijt was fantastisch, heerlijke zachte broodjes en precies genoeg keus. Ook het personeel was zeer vriendelijk, echt een aanrader.

 • Edwin Rooze
  Edwin Rooze
  5/5

  Lekker kerstdiner gehad op eerste kerstdag. Prijs kwaliteit verhouding is perfect. En de bediening was top. Zeker voor herhaling vatbaar. Ook voor de zomer op het terras met een wijntje.

 • S&N Bleeker
  S&N Bleeker
  5/5

  Heerlijke spareribs! En vooral de brownies die nieuw op de kaart staan zijn fantastisch!

 • JP
  JP
  5/5

  We hebben er gegeten. Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening. Het personeel is erg enthousiast en werkt als een team. Een jonge dame viel mij op, volgens mij heet ze Sya. Ze doet erg haar best met een vriendelijke lach. Wij komen zeker terug.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.