In Plané Water Events, Drimmelen

Activiteiten


Sloep huren in de Biesbosch


Beleef een onvergetelijke dag bij
In Plané!

In het prachtige natuurgebied van de Biesbosch kun je bij In Plané een dag vol waterpret beleven. Voor jong en oud en voor kleine en grote groepen, voor iedereen bieden wij de leukste activiteiten aan in en rondom de Biesbosch. Onze pontons, de Biesbosch Explorer, is voorzien van alle comfort en mogelijkheden. Vanaf hier kun je zelf je unieke programma samenstellen om er een onvergetelijke dag van te maken!

 


Bekijk de mogelijkheden bij In Plané Water Events Drimmelen


Biesbosch Explorer van
In Plané

De Biesbosch Explorer is onze grote boot van In Plané. Van hieruit worden al onze activiteiten georganiseerd. Deze is onder andere voorzien van een bar, een overdekt terras, een zonnedek, een (kamado) BBQ en een toilet. Naast dat deze prachtige boot het startpunt is voor al onze activiteiten, biedt de Biesbosch Explorer ook de mogelijkheid om op de boot van alles te organiseren. Zo kun je bij In Plané heerlijk dineren, lunchen of BBQ’en. Maar ook een gave BBQ workshop volgen of genieten van een heerlijke borrel met een gezelschap. Afhankelijk van de grootte van de groep kan de activiteit op de Biesbosch Explorer worden uitgebreid met de Biesbosch Cruiser en/of watersport ponton.

 • Unieke watersport beleving
 • Alle activiteiten vanaf onze skiponton
 • Sluit de dag af met een heerlijke BBQ

Meer informatie


Bootverhuur bij In Plané Water Events Drimmelen In Plané Water Events Drimmelen dok


Mogelijkheden
In Plané

Bij In Plané beleef je gegarandeerd een onvergetelijke dag vol waterpret. Ben je op zoek naar een dag vol gezelligheid met een grote of kleine groep? Voor een vrijgezellenfeest of kinderfeestje? Bij In Plané zijn de mogelijkheden eindeloos! Heb je interesse in één van onze activiteiten en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan via de e-mail of telefoon. Wij zijn te bereiken via 06 53 26 58 52. Uiteraard helpen we jou graag met al je vragen en organiseren we met alle liefde een geweldige dag voor je!

 • Vrijgezellenfeest
 • Bedrijfsuitje
 • Familieuitje
 • Personeelsfeest
 • Vriendengroepen
 • Kinderfeest

Bekijk alle mogelijkheden


In Plane slider 3 In Plané Water Events Drimmelen voor de leukste activiteiten in de Biesbosch


Contact


Kano varen in de natuur bij In Plané Water Events Drimmelen

Reviews op Google
 • quintus elewout
  quintus elewout
  4/5

  🏄‍♂️🌊 Wij hebben hier gesupt via socialdeal, het was enigszinds lastig te vinden maar uiteindelijk kom je er wel. Begginend op de sub was het een spannende reis over het grote kanaal. Na het grote kanaal, moest je met de kapmes door de jungle heen oppassend voor brandende en bijtende brandnetels. Daarna kwam je bij het rustig vaartgebied, lekker op je gemakje subben met reigers, eenden, libellen en niet te vergeten krokodillen 🐊. Terug naar de basis, moesten we weer onze kapmes pakken dwars door de jungle maar het grote kanaal was een uitdagende taak met boten om je heen. Dit is zeker een tof iets om te doen, zolang je je kapmes en de juiste benodigdheden (badschoenen) niet vergeet🌟

 • Vivian Maas-Innemee
  Vivian Maas-Innemee
  5/5

  Samen met mijn zoon van 10, 2uur gesupt, actie gekocht via socialdeal. Wat een spannend begin om direct de Amer over te gaan! Heel fijn dat de uitbater even mee ging met de boot. Daarna een stukje door de Biesbosch, prachtige natuur. Heel erg leuk gehad!

 • Richard Van Der Donk
  Richard Van Der Donk
  5/5

  Wij hebben vanwege een teamuitje voor circa 30 man gebruik gemaakt van de activiteiten bij Inplane. Wij kunnen niks anders zeggen dan dat dit een top dag was. Het personeel, wat overigens hele lieve mensen zijn, werken hard, denken graag met je mee en draaien nergens hun hand voor om. Alles was goed georganiseerd, het personeel loopt hard voor jou. De activiteiten, het suppen en kanoën, was goed voor de teambuilding. Daarna hebben wij heerlijk gebarbecued en genoten van de drankjes op het dakterras van de boot. Wij kijken met heel veel plezier terug naar deze dag. Wij raden iedereen aan om Inplane te benaderen voor teambuilding activiteiten!

 • Alexandra
  Alexandra
  5/5

  Erg leuk! Wij hadden een social deal voucher om lekker met 2 personen 2 uurtjes kano te varen. We hadden onze reservatie om 9:30 vanochtend, heerlijk begin van de dag. Vriendelijk personeel en duidelijke uitleg en route. Het was erg geslaagd.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.