Joepie Binnenspeeltuin, Breda


binnenspelen_01

Winterspeurtocht

Kom nog langs in januari en februari en doe mee met onze leuke winterspeurtocht. Overal binnen Joepie hangen vragen die je leiden naar de oplossing en met het goede antwoord verdien je iets leuks!

Ennne… natuurlijk is deelname gratis.

button_05

Disco avond vrijdag 9 januari

Kom ook naar onze supergezellige disco avonden! Lekker dansen op de muziek van onze speciale DJ Joey. Maar ook tijd voor limbo dansen, stoelendans en noem maar op. En even geen zin om te dansen… spelen mag natuurlijk altijd. En je bent ook hartstikke welkom zonder feestje, gewoon met je vriendje of vriendinnetje (en een begeleider natuurlijk) is t ook echt leuk.

In 2015 gaan we dansen op 9 en 23 januari, op 27 februari en op 13 maart! Voor een kinderfeestje: Reserveer snel via de site! Als je gewoon lekker langs wilt komen om te dansen en te spelen, dan ben je zonder reservering gewoon hartstikke welkom! De DJ start om 19.00 uur en stopt om 21.00 uur. De losse entree is 7 euro en je krijgt dan ook nog een leuk disco-speeltje

15jaar_1

Joepie 15 jaar!

6 november vierde  Joepie haar 15 jarig bestaan! Wat een feest en wat zijn we blij met onze klanten die dagelijks de weg naar Joepie weten te vinden. Omdat Joepie jarig is, trakteren we en krijg je nu een stempelkaart als je Joepie bezoekt. Met deze kaart spaar je voor leuke gratis dingen, zoals een kan ranja, een snoepzak maar ook een gratis vrijkaartje. Gratis leuke extraatjes dus!