Jumbo Henk Driessen, Middelbeers

Producten

Aanbiedingen & acties


De meest veelzijdige supermarkt in Middelbeers


Je bent van harte welkom bij Jumbo. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, een groot assortiment én euro’s goedkoper. Onze vriendelijke medewerkers staan graag voor je klaar om je te verwelkomen in onze winkel. Bij Jumbo doen we er alles aan om te zorgen dat lekker én gezond eten voor iedereen betaalbaar is. Met onze laagsteprijsgarantie ben je altijd goedkoop uit. Je kassabon is het bewijs. Vind je tóch precies hetzelfde merkartikel dat goedkoper is? Dan krijg je het product gratis en passen we onze prijs aan. We controleren dat we de goedkoopste zijn in het marktgebied, van de door ons geselecteerde supermarkten bij jou in de buurt.


Jumbo Henk Driessen Middelbeers


Recepten

Online bestellen

 

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 08:00 - 20:00
Jumbo Henk Driessen
Het Ven 1A
5091 BN Middelbeers
Noord Brabant
013 458 2610
henk.driessen@jumbo.com
Openingstijden
Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 20:00
Zaterdag 08:00 - 20:00
Zondag 10:00 - 17:00
Reviews op Google
 • YT research
  YT research
  5/5

  Erg aandoenlijk personeel! Vanmorgen lekker op de fiets naar Jumbo middelbeers voor olijven en chips! Heerlijk weer met nog 23 graden in oktober dus mijn gemoedstoestand was top. Na een bakje koffie in de winkel opzoek gegaan naar de olijven die ik niet gevonden kreeg, een personeelslid aangesproken met een lichte krul in het haar. Vriendelijke dude met high-energy. Een aandoenlijke knaap met lieve lach! Hij begeleiden me in een straight-line naar de olijven (die trouwens wel duur zijn, dit komt voornamelijk door de droogte in Griekenland en waarschijnlijk speelt de inflatie hier ook aan bij. Nu ik dit aan het typen ben zit ik te denken dat het misschien ook nog komt door die boot die dwars lag in het Suez kanaal) Afijn. Een leuk gesprek gehad met deze jongeman (25-30 jaar) en hij heeft wel hart voor de zaak! Verder straalde hij kalmte uit en was het fijn om naar hem te luisteren.

 • Diana Scholma
  Diana Scholma
  5/5

  Hele mooie schone winkel , alleen het personeel bij de service balie . Die staat te kauwen op kauwgom als een koe echt geen net gezicht

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.