Kampeerboerderij de Molenvelden, Eersel

Kampeerboerderij


Wij zijn fam. van der Aalst. Wij hebben een kampeerboerderij in een bosrijke, landelijke omgeveving waar je heerlijk kunt genieten van de natuur en een hele boel andere dingen kunt beleven.


Een grote recreactiezaal voorzien van tafels, stoelen en bij slecht weer ook binnen gebruikt kan worden voor spelletjes of andere doeleinden


Wij bieden aan maximaal 40 personen slaapruimte in onze geheel verbouwde kampeerboerderij. Er is een terras aanwezig waar het heerlijk vertoeven is onder onze 60 jarige notenboom. Tevens is hier ons speel/voetbalveld.


Markt in Eersel, geniet van de gezellige sfeer


Als u bij ons verblijft kunt u alles of gedeeltelijk door ons laten verzorgen, maar ook op basis van zelfzorg.
Wij verzorgen ontbijt, lunch, b.b.q en verder wat U wenst, alles in overleg.
Wij zijn lid van vrienden op de fiets. Maar natuurlijk zijn wandelaars bij ons ook van harte welkom.
Mountenbikers kunnen ook bij ons hun hart op halen vanwege de vele fietsroutes in de omgeving.


Omgeving


Bij binnenkomst komt u in onze gezellige ontvangstruimte voorzien van een bar, waar u de mogelijkheid hebt om een drankje te gebruiken.


Wij hebben in de winter de laatste zondag voor kerstmis altijd een mountainbiketocht 30, 40 of 50 kilometer voor een goed doel.
Aanvangstijd: vanaf 8.30 uur de mogelijkheid om te starten .

Ook is er de mogelijkheid om u paard/pony met of zonder maratonwagen/huifkar mee te nemen.


Contact


Meer informatie over camperen?

Camper contact

Park4night

Reviews op Google
 • Dilek Demir
  Dilek Demir
  5/5

  Heel gezellig camping. Mooi zonsondergang. Zeer vriendelijke behulpzame eigenaren. Je voelt je altijd welkom hier, super gezellig teras voor ijsje, drankje en snacks. En heerlijke tosti!

 • Kim Smets
  Kim Smets
  5/5

  Kleinschalige camping met alle faciliteiten. Leuke speeltuin, trampolines, Go-Karts, mooie zandbak met zuiver zand. Dit alles kan vanop de camping in 't oog gehouden worden. Supervriendelijke uitbaters en leuke, gezellige "stube" met tevens mogelijkheid tot eenvoudige maaltijden. Wij komen zeker terug!

 • Maarten Sliphorst
  Maarten Sliphorst
  5/5

  Super gastvrij en heerlijk voor de kinderen om te spelen met water in het zand en dan nog heel veel skelters echt top! Echt een aanrader!

 • Reynolt Bolhuis
  Reynolt Bolhuis
  5/5

  Wat een gastvrijheid! Top! Geen vaste plekken waardoor er altijd wel ruimte te maken is. De eigenaar en eigenaresse zijn super vriendelijk. De gastvrijheid merk je doordat je in hun keuken mag komen afwassen en als er lekkere kip overblijft van een feestje dan eet je gewoon mee. Een ijsje moet je zeker niet vergeten. Voor kinderen is er een grote zandbak met waterpomp en speeltoestellen. Alleen het sanitair moet nog de nodige aandacht krijgen maar dat staat in de planning, begreep ik.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.