Keurslagerij Daan van den Broek, Eersel

Direct online bestellen

Bekijk onze weekaanbiedingen


Onze grill draait de hele dag op volle toeren.


Zoekt u naar kwaliteit en smaak overgoten met passie voor het slagersvak? Zoek dan niet verder, uw ambachtelijke Keurslager Daan van den Broek in Eersel heeft het allemaal. Loop onze charmante winkel binnen voor het beste vlees en de lekkerste vleeswaren en proef de liefde die we hier leggen in elk ambachtelijk product: van worst tot maaltijden.


Zoekt u naar kwaliteit en smaak overgoten met passie voor het slagersvak


Verbeeld u de mogelijkheden: elke dag een smaakvolle maaltijd koken of kies voor onze verrassende Special, een unieke combinatie van vlees met groente, kruiden, kaas en fruit. En laat u inspireren door de gratis recepten die wij bieden.


Ook voor overheerlijke wijnen bent u bij Keurslagerij Daan van den Broek aan het juiste adres


Zin om te geven? Overweeg dan onze cadeaukaarten. Leuk om te geven en om te ontvangen. De waarde? Die bepaalt u zelf.


BBQ Advies van Daan


Bij Keurslager Daan van den Broek bent u altijd welkom voor een stukje van die passie.


Keurslagerij Daan van den Broek in Eersel


Herkomst

Contact

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 08:00 - 18:00
Keurslagerij Daan van den Broek
Nieuwstraat 20c
5521 CC Eersel
Noord Brabant
0497 515 819
info@daan.keurslager.nl
Openingstijden
Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 08:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Reviews op Google
 • Familie Flikweert
  Familie Flikweert
  5/5

  Fantastische slagerij! Wij waren in de omgeving op vakantie en zochten naar een goede slager. Nou die hadden we als snel gevonden, Keurslagerij Daan van den Broek. Ze hebben er heel goed en mals vlees, konden er veel over vertellen en adviseren qua bereiding op de BBQ. Het assortiment is ruim en als het niet in de vitrine ligt, wordt het indien mogelijk ter plaatse voor je gereed gemaakt. De black angus beef burgers zijn echt dé aanrader. Die heb ik eerder nog niet zo goed gehad. Wij vonden ze zelfs zo lekker, dat ik een aantal maanden later, toen ik redelijk in de buurt was, ben omgereden om nog een voorraad black angus beef burgers te halen, die zijn echt heerlijk!

 • Ronald Braken
  Ronald Braken
  5/5

  De beste en de lekkerste keurslager in Eersel en in de Kempen. Service is top ook van Team Daan. Al jarenlang tevreden klant!

 • Leon Toonen
  Leon Toonen
  5/5

  Als we in Eersel zijn dan kunnen we er niet omheen, die overheerlijke black angus beef burgers. Lekkerder dan deze heb ik ze nog nooit gehad. Ook de mega burgers zijn hier hartstikke lekker. Ook nog een compliment voor het zeer vriendelijke personeel. Tot volgend jaar! Dan komen we weer deze heerlijke burgers kopen!!!!!

 • Martin Driessen
  Martin Driessen
  5/5

  Voor 15 personen een bbq pakket besteld. Was heerlijk mals vlees en diverse fantastische salades. Het waren div soorten vlees. Kan iedereen het bbq pakket aanbevelen ! Wij zullen zeker vaker bestellen bij slagerij Daan van den Broek. Fam. Driessen

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.