€€ €€€€

Natuurpoortcafé BOS & Co., Oosterhout

vanaf 30 juni t/m 29 sept elke vrijdag BBQ Menu


Eten & drinken Natuur & activiteiten


Bij Natuurpoortcaf BOS Co kun je onder de blote hemel genieten van tafelen in de natuur Beleef de natuur op een hele andere manier bij Natuurpoortcaf BOS Co


BOS & Co is een horecagelegenheid waar de liefde voor ‘lekker actief zijn in de natuur’ op een stijlvolle manier samengaat met heerlijke, Brabantse gezelligheid. Gelegen aan de rand van natuurgebied Boswachterij Dorst is BOS & Co een ideaal startpunt voor allerlei buitenactiviteiten. Kom lekker iets eten en drinken als je gaat wandelen of fietsen. Of neem plaats op ons terras en relax. En heb je iets te vieren of zoek je een rustige vergaderlocatie? Ook dan zijn we je graag van dienst. Naast het restaurant heeft BOS & Co verschillende zalen en een terras die zich perfect lenen voor bijvoorbeeld een trouwerij, een afscheid of bedrijfsfeest. Schuif dus gerust aan en laat onze gastvrijheid je verrassen.

Lees meer


Smaakvolle kunst en natuur in harmonie bij Natuurpoortcaf BOS Co een heerlijke restaurant en eventlocatie Web


BOS & Co is een van de Brabantse Natuurpoorten. Dat zijn dé startpunten voor een fiets- of wandeltocht door de Brabantse natuur. Bij deze horecagelegenheden ben je altijd verzekerd van voldoende parkeergelegenheid. En je kunt er informatie vinden over de natuur en de omgeving. Je herkent een natuurpoort aan de grote ijzeren sleutel. Brabantse Natuurpoort BOS & Co biedt je toegang tot Boswachterij Dorst. Het bos bestaat vooral uit grove dennenbomen die aan het begin van de negentiende eeuw op de Seterse Heide zijn aangeplant. Met zandverstuivingen en diverse kleine vennetjes met grazende Schotse hooglanders is het een mooi en afwisselend natuurgebied.


Geniet in Natuurpoortcaf BOS Co van de verrassende omgeving


Condoleances Bruiloft/feest Fietsverhuur Zakelijk Over ons Contact

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 10:00 - 21:00
Natuurpoortcafé BOS & Co.
Vijf Eikenweg 56
4903 RK Oosterhout
Noord Brabant
0161 700 211
info@bosenco.com
Openingstijden
Maandag 10:00 - 21:00
Dinsdag 10:00 - 21:00
Woensdag 10:00 - 21:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 22:00
Zaterdag 10:00 - 22:00
Zondag 10:00 - 21:00
Reviews op Google
 • Igor Verheijen
  Igor Verheijen
  4/5

  Heerlijke lunch gehad in Bos & Co na een fijne boswandeling richting de Leemputten in boswachterij Dorst. De bediening was lekker vlot en heel vriendelijk. Ons eten was gewoon heel prima. Meer dan genoeg parkeerruimte.

 • Hans Daniel
  Hans Daniel
  4/5

  Super mooie lokatie aan de bosrand. Wij waren met 3 personen en hebben genoten van de BBQ op de vrijdagavond. Daarna nog blijven hangen voor een aantal biertjes en genoten van het entertainment van de Pubquiz. Bediening super en erg vriendelijk. Wij komen hier graag nig eens terug.

 • Francisca Deolall- van der Straeten
  Francisca Deolall- van der Straeten
  4/5

  We hadden een kerstborrel en het was goed verzorgd. Eten was goed en de bediening was ook prima en vriendelijk, en een gezellige praatje. Gezellige sfeer en voelt als een beetje thuis komen. Geloof dat we dat overal wel zou willen hebben 😊. Met de navigatie ishet goed te doen.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.