Outdoor Ecape Oosterhout, Oosterhout

Nu Boeken

Games


Beleef de ultieme Outdoor Escape experience bij Outdoor Escape Game Oosterhout met camo uitrusting marines ervaringen en de strijd om je doelen te bereiken


Welkom bij Outdoor Escape Game Oosterhout! De outdoor escape-game Red Alert bevindt zich bij het prachtige BOS & Co aan de rand van het natuurgebied Boswachterij Dorst. Niet ver daarvandaan ligt de vliegbasis Gilze Rijen, de helikopterbasis van de Nederlandse luchtmacht. En daar is het vreselijk misgegaan… Maar jij kunt de situatie redden. Als je tenminste de juiste skills hebt! Lukt het jou om cool te blijven en onder grote druk de missie te volbrengen? Check it out!


Kom ontsnappen tijdens een unieke Outdoor Escape Game met voertuigen helikopters en allerlei andere vliegtuigen in Oosterhout


Voor meer informatie en het boeken van deze spannende outdoor escape-game,

Meer informatie


Durf jij met jouw team een escape game in de buitenlucht aan te gaan Bij Outdoor Escape Game Oosterhout beleef je een avontuur in een natuurlijke omgeving


Contact

Q&A

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 10:30 - 17:00
Outdoor Ecape Oosterhout
Ketenbaan 2
4903 RW Oosterhout
Noord Brabant
06 24118860
info@escaperoom-outdoor.nl
Openingstijden
Maandag 10:30 - 17:00
Dinsdag 10:30 - 17:00
Woensdag 10:30 - 17:00
Donderdag 10:30 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:30 - 17:00
Zondag 10:30 - 17:00
Reviews op Google
 • Dagmar & Gerda
  Dagmar & Gerda
  5/5

  Een super uitje gehad, op een leuke manier vorm gegeven. Het spel zit goed in elkaar, vraagt voldoende taakverdeling en goede uitdaging. Uitstekende service en toegankelijke mensen die het aanbieden. Heerlijk om op het terras nog na te borrelen. Het team uitje was erg leuk!

 • Astrid Buysse
  Astrid Buysse
  5/5

  Superleuke escape room voor jong en oud. Heerlijk in de buitenlucht, leuke en uitdagende puzzels en enthousiaste begeleiding van de sergeant. Echt een aanrader! Daarna nog gezellig een koffietje gedaan bij Bos en Co. Bedankt voor de leuke middag!

 • Hanneke Brand
  Hanneke Brand
  5/5

  Hele leuke escapegame. Heel leuk dat het buiten is. Weer eens wat anders dan een escaperoom. Leuke extra elementen die je binnen niet kan doen. En daarna nog even nagenieten op het terras! Zeker een aanrader!

 • Irmgard Monteiro
  Irmgard Monteiro
  5/5

  Wat in de voorgaande reviews staat, klopt als een bus. Wie van een uitdaging houdt, mag deze bijzondere outdoor escape niet missen!

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.