Plus Ammerlaan Udenhout, Udenhout

Wij zijn dé supermarkt voor lekker eten en drinken, gelegen in het hart van het mooie Udenhout. Wij heten jou alle dagen van de week welkom aan het Tongerloplein

 

PLUS Ammerlaan | Udenhout wil een plek zijn waar jij, onze klant, zich prettig voelt. Onze deskundige en vriendelijke medewerkers heten je graag welkom en helpen jou bij het doen van jouw dagelijkse boodschappen. Dat kan natuurlijk bij ons in de winkel, maar ook online (www.plus.nl).

 

Bij ons vind je nog een uitgebreid vers assortiment (van vers gesneden vleeswaren en kazen tot vers slagersgehakt), ambachtelijk gebakken brood (ook van bakker Leo Geerts), onze versbereide maaltijden, salades, broodjes en wraps (dagelijks vers gemaakt door onze eigen chef-kok en haar Versmakers) uit eigen keuken en een bijzondere selectie van geweldige wijnen. Wij hebben een ruim aanbod PLUS-huismerkproducten. Deze producten zijn met de grootste zorg samengesteld en van uitstekende kwaliteit. Ook kopen wij veel lokaal in. Niet alleen erg lekker, maar zo helpen wij de boeren en ambachtslieden in de omgeving. Wij werken continu aan de verbetering en uitbreiding van ons assortiment. En dat alles tegen een goede prijs.

 

Met de drie merkwaarden ‘Persoonlijk’, ‘Lokaal’ en ‘Lekker’ onderscheiden wij ons van ander supermarkten. Wij streven ernaar om ‘gewoon de lekkerste en de prettigste supermarkt van de regio’ te zijn. Kom het zelf ervaren in onze mooie winkel! Niet voor niets zijn wij in 2021 tot de vijf mooiste supermarkten van Nederland verkozen. Wees welkom!


Persoonlijk

Persoonlijke aandacht is bij PLUS Ammerlaan | Udenhout iets natuurlijks. Je merkt het al bij binnenkomst. Je wordt gezien, want jij doet er toe. Dat zit gewoon in onze aard. Dit betekent dat wij even met jou meelopen als je een product niet kunt vinden, écht luisteren en helpen waar nodig. Wij zorgen voor de buurt en voor elkaar.

 

 

Lokaal

Wij zijn verbonden met Udenhout en Biezenmortel, maar ook met de streek. Wij mogen veel klanten verwelkomen uit Berkel-Enschot, Oisterwijk, Loon op Zand, Helvoirt en zelfs Moergestel. Wij doen veel terug voor de gemeenschap: wij sponsoren niet alleen lokale initiatieven, wij organiseren ze ook. Wat wij ook belangrijk vinden is om zoveel mogelijk lokaal samen te werken en in te kopen: van brood, kaas, vlees(waren), speciaal bieren tot vruchtensappen, melk, vla, yoghurt, jam, honing en zelfs koffiebonen (lokaal gebrand in Vught!). Wist u dat we meer dan 16 leveranciers uit de streek hebben? Wij zijn trots op de omgeving waarin we mogen wonen, werken en recreëren. Daar zijn we zuinig op. Uit liefde voor de streek kopen wij dus lokaal in. Zo blijven de ambachten, de natuur en het landschap behouden!

 

 

Lekker

Wij vinden dat boodschappen doen niet alleen betaalbaar moet zijn, maar vooral goed en lekker! Bij ons van PLUS Ammerlaan | Udenhout moeten de producten er niet alleen goed uitzien, maar vooral ook lekker smaken. We hebben ons assortiment met de grootste zorg samengesteld en zijn continu op zoek naar verbeteringen. Wat ons uniek maakt, is dat wij een keuken in het hart van onze winkel hebben. Daar vind je de lekkerste, meeste verse maaltijden, broodjes, wraps, salades en soepen die je elders nog niet bent tegengekomen. Dagelijks bereid door onze chef-kok en haar team van Versmakers!  Daarnaast nemen we het voortouw als verantwoorde supermarkt. Gezondheid is één van onze speerpunten. We streven naar een kwalitatief goed en veilig assortiment met, waar mogelijk, toegevoegde waarde op het gebied van eerlijke handel, duurzame productie en dierenwelzijn.

 

 

Wij hopen je graag in onze winkel te zien!

Stefan Ammerlaan & alle medewerkers van PLUS Ammerlaan | Udenhout


Home

Aanbiedingen

Recepten

Goed eten

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 10:00 - 18:00
Plus Ammerlaan Udenhout
Tongerloplein 23
5071 CX Udenhout
Noord Brabant
013 511 1989
Stefan.Ammerlaan@plus.nl
Openingstijden
Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 20:00
Zaterdag 08:00 - 20:00
Zondag 10:00 - 18:00
Reviews op Google
 • Dick van Bemmel (Gerrit Dirk)
  Dick van Bemmel (Gerrit Dirk)
  5/5

  Geweldige Supermarkt met een top personeel. Verse producten leuke aanbiedingen goede prijs.

 • Maarten Van Lit
  Maarten Van Lit
  5/5

  Mooie winkel, prachtig assortiment!

 • Stefan Ammerlaan
  Stefan Ammerlaan
  5/5

  Mooie, ruime winkel. Verse maaltijden, broodjes en salades uit eigen keuken. Veel lokaal assortiment.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.