Brasserij Offcourse in omgeving Chaam, Noord Brabant

Brasserij Offcourse
Chaam, Alphen-Chaam

Onbeperkt grillbuffet & indoor adventure Golf

Aan de rand van de Chaamse bossen vindt u ons sfeervolle familierestaurant & Indoor Adventure golf. U kunt bij ons terecht voor een overheerlijk Bourgondisch Grillbuffet, Lunch of een potje adventure golf.

Natuurlijk bent u ook welkom voor een kopje koffie met een lekker appeltaartje. Ook voor familiefeestjes, bedrijfsuitjes of andere speciale gelegenheden bent u bij ons op het juiste adres.

Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

Graag tot ziens bij Offcourse.

Adventure Golf Eten

Meer in Noord Brabant
Woensdag geopend 05:00 - 22:00
Brasserij Offcourse
Wildertstraat 31
4861 PS Chaam
Noord Brabant
0161 491 839
info@brasserij-offcourse.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 05:00 - 22:00
Donderdag 05:00 - 22:00
Vrijdag 05:00 - 22:00
Zaterdag 12:00 - 22:00
Zondag 12:00 - 22:00

In de omgeving

Reviews op Google
 • Jo-Anne van Gils
  Jo-Anne van Gils
  in de afgelopen week
  10

  Brasserij Offcourse is een erg knus en sfeervol restaurant. Ook hebben we deze keer weer heerlijk gegeten met enkele aanpassingen om alles Corona-proof te laten verlopen. Om alles Corona-proof te laten verlopen is er een zeer uitgebreide menukaart opgesteld voor ieder wat wils. Dit smaakte weer heerlijk en wij komen zeker weer eens terug!

 • Arno Kuijper
  Arno Kuijper
  3 maanden geleden
  8

  Zeer gezellig! De mensen die er werken waren heel sympathisch. Eigenlijk zo 5 sterren waard. Wat af en toe stoorde, was dat de kok van de Grill je af en toe liet staan om zelf gezellig met mensen te praten. Dan stond je daar niet echt op je gemak. Terwijl hij je zag wachten, kwam hij niet naar je toe. Wel deed hij erg zijn best en was hij ook heel aardig. Hij maakte voor de kinderen speciaal een mooi bordje met extra versiering. De minigolf is een super concept, wel heel erg verouderd, en moet niet te serieus worden genomen. Wat het voor de kinderen niet minder leuk maakte! Ik kom er zeker weer.

 • Peter Paul van Doorn
  Peter Paul van Doorn
  10 maanden geleden
  6

  +Erg goed vlees +Vriendelijke bediening +Leuke entourage +Leuke speel mogelijkheden voor kinderen -Buiten heb je last van vliegen en wespen -Salades vielen tegen

 • Ger v.d.Flier
  Ger v.d.Flier
  8 maanden geleden
  10

  Er is een heerlijke relaxte tuin met mooie zitjes. De hapjes en drankjes zijn prima verzorgd en het personeel is vriendelijk. Wij komen er graag!

 • Joyce Wielders
  Joyce Wielders
  3 maanden geleden
  10

  Superleuke plek, hier kan je lekker eten, pannekoeken of barbequeen, midgetgolf. Ook zijn er grote trampolines en nu ook een mooie prachtige indoor speelgelegenheid!