Recreatieactiviteiten

Kids

Parc De Kievit is bijzonder geschikt voor een vakantie of een weekendje weg met uw (klein)kinderen. Ze kunnen zich uitleven op de spannende bospaadjes, in het zwembad of de speeltuin. En wat dacht u van een potje tennis of een middagje midgetgolfen? Er is genoeg te beleven. Tijdens het hoogseizoen is er een recreatieteam aanwezig.

Evenementen

 

In de omgeving

Ook in de omgeving van Parc De Kievit is er voor kinderen van alles te doen. Rondom Baarle-Nassau kunt u op verschillende plekken een tocht met een huifkar maken, er zijn steps te huur en er zijn meerdere plekken waar u geweldig met kinderen kunt vissen.

 

Op korte afstand van Parc De Kievit zijn een aantal leuke attractieparken te vinden:


Efteling

f_th_kids_eftelingOp 45 minuten rijden van Parc De Kievit ligt het mooiste en meest magische attractiepark van Nederland; De Efteling. Het park is bijna het hele jaar door te bezoeken en ook in het naastgelegen Eftelingtheater draaien het hele jaar door leuke voorstellingen voor de hele familie.
Kijk voor meer informatie op: www.efteling.com


Safaripark Beekse Bergen

f_th_kids_beeksebergenOp een half uur rijden, bij Hilvarenbeek, ligt safaripark De Beekse Bergen. Een avonturenpark voor de hele familie. Er zijn roofvogelshows, safarimogelijkheden en de dieren worden regelmatig gevoerd. Ontmoet de ‘big five’ in het safaripark.
Kijk voor meer informatie op: www.beeksebergen.nl


Strand- en Speelland Beekse Bergen

f_th_kids_speellandNaast het Safaripark is er ook Speelland Beekse Bergen. U vindt er leuke grote en kleinere (water)attracties, speeltoestellen, een verkeersland en u kunt er ponyrijden en in een rondvaartboot varen.

Kijk voor meer informatie op: www.beeksebergen.nl


Bobbejaanland

f_th_kids_bobbejaanEven voorbij het Belgische Turnhout, op iets meer dan een half uur rijden van Parc de Kievit, ligt het gezellige attractiepark Bobbejaanland. Er zijn familieattracties, grote en kleine achtbanen en heel veel waterattracties.

Kijk voor meer informatie op www.bobbejaanland.be