Restaurant Bij Wout, Moergestel

 

'Bij Wout' is 6 dagen in de week open van 1000 tot 2300

Dinerkaart

Lunchkaart

Reserveren


Welkom Bij Wout in Moergestel


Ontdek de charme van lokaal genieten bij ‘Bij Wout’, gelegen aan het sfeervolle St. Jansplein. Hier verwelkomen we u met open armen en een uitnodigende dorpspomp aan de voordeur, klaar om u mee te nemen op een culinaire reis door Moergestel. Bij ons staat de dagelijkse viering van streekeigen producten centraal, zorgvuldig geselecteerd om uw smaakpapillen te verwennen. Geniet van een gastvrije sfeer waar een praatje net zo belangrijk is als de kwaliteit van uw maaltijd.


Twee personen proosten met rode en rosé wijn boven een tafel met kleine gerechten bij Restaurant Bij Wout in Moergestel Serveerster schenkt wijn voor een gast aan een tafel met fijne gerechten bij Restaurant Bij Wout in Moergestel


Bij ‘Bij Wout’ draait alles om de passie voor horeca, het plezier in het serveren van kwalitatief hoogstaand eten en drinken, en het creëren van een warme ontmoetingsplek voor iedereen. Met jarenlange ervaring in de horeca en een diepe worteling in de gemeenschap van Moergestel, hebben we een plek gecreëerd waar gastvrijheid, lekker eten en een gezellige ambiance hand in hand gaan.


Sfeervol ingerichte eetzaal met blauwe stoelen bij Restaurant Bij Wout in Moergestel Diverse luxe belegde broodjes op houten planken geserveerd bij Restaurant Bij Wout in Moergestel


Laat u verrassen door onze menukaart, gevuld met het beste wat de regio te bieden heeft, en ervaar zelf waarom ‘Bij Wout’ meer is dan een restaurant; het is een plek waar goede gesprekken, lach en culinair genot samenkomen. Of u nu op zoek bent naar een plek voor een gezellig diner, een lunch om bij te praten, of gewoon een kop koffie in goed gezelschap, ‘Bij Wout’ staat zeven dagen per week (met uitzondering van dinsdag) vanaf 10:00 uur voor u klaar.

 


Over Bij Wout

Groepen

Contact

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 10:00 - 23:00
Restaurant Bij Wout
Sint Jansplein 7
5066 AR Moergestel
Noord Brabant
013 850 8300
info@bijwout.nl
Openingstijden
Maandag 10:00 - 23:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10:00 - 23:00
Donderdag 10:00 - 23:00
Vrijdag 10:00 - 23:00
Zaterdag 10:00 - 23:00
Zondag 10:00 - 23:00
Reviews op Google
 • Eugene Pallandt
  Eugene Pallandt
  5/5

  Bij Wout is een veilige keuze. Je kunt er heerlijk eten! Mooie gerechten voor een eerlijke prijs! Vriendelijke bediening in een fijne ambiance. Daarom komen wij steeds terug bij bij Wout!

 • Henk Prins
  Henk Prins
  4/5

  Wij hebben hier als stel gegeten. Zonder reservering was er op een doordeweekse dag nog plek. We kregen een plekje op de hoge barkrukken, maar eigenlijk zat door wel zo lekker! Het is een gezellig restaurant met goed eten. Echte aanrader!

 • Jack Smeets
  Jack Smeets
  5/5

  Leuk cafe/restaurant. Goede en vriendelijke bediening. De kleine gerechtjes zijn goed verzorgd en erg lekker.

 • Jaco Velde
  Jaco Velde
  5/5

  Heel gezellige sfeer, uitermate vriendelijk en leuk personeel, lekker eten, en goede koffie. 5 sterren dik verdiend. Als ik dan 1 klein minpuntje mag noemen is dat het ietwat lang duurde tussen binnenkomst bestellen en werkelijk eten. Lekker geluncht, een aanrader om eens langs te gaan als je bij Moergestel op de snelweg zit. Gratis parkeren voor de deur ook top.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.