€€ €€€€

Restaurant Fort Lunet, Raamsdonksveer

Reserveren


Gezllig dineren en borrelen bij Fort Lunet


Fort Lunet is de thuishaven van de Biesbosch. Hier kun je het hele jaar terecht voor een hapje en een drankje in een ongedwongen sfeer. Binnen de poorten van het fort valt er altijd wel iets te beleven. Het ruime buitenterrein is vooral in de zomer erg populair. Het biedt genoeg ruimte om op een zonovergoten terras te genieten van een drankje in de zon.

Ons restaurant bevindt zich in het hoofdgebouw van Fort Lunet. Een kleinschalig restaurant met een sfeervolle inrichting. Reserveer en kom onze kaart proeven, we serveren zowel lunch, borrel als diner.

Menukaart


Fort Lunet, altijd wat te beleven. Binnen en buiten.


Altijd wat te beleven!

 • Restaurant
 • Evenementenlocatie
 • Bedrijfsuitjes
 • Activiteiten
 • Haven van de Biesbosch
 • Buitenlocatie
 • Groepsuitjes

Voor de leukste dagjes uit ga je naar Uit in Zuid. Uit in Zuid is een activiteitenbedrijf met waar Fort Lunet mee samenwerkt. Samen verzorgen wij allerlei gezellige dagjes uit, bedrijfsuitjes, groepsuitjes. Voor meer info ga naar www.uitinzuid.nl.


Gezellig dineren bij Fort Lunet, restaurant


Binnen

Fort Lunet heeft een klein restaurant, deze is sfeervol ingericht. Het restaurant is geopend voor lunch, borrel en diner. Je kunt hier genieten van een hapje en een drankje tussen de activiteiten door. We ontvangen hier het gehele jaar door onder andere groepen, families, bedrijven en vriendengroepen. Ook wanneer je met een kleiner gezelschap komt ben je van harte welkom. Bel direct om een plekje te reserveren.

Telefonisch reserveren

Online reserveren


Buiten genieten bij Fort Lunet


Buiten

Fort Lunet is de gezelligste hotspot aan de Biesbosch, er valt hier van alles te beleven.

Vanaf de parkeerplaats loop je zo langs rivier de Donge naar Fort Lunet. Buiten de poorten van het fort is een prachtig terras. Dit terras heeft uitzicht op het water. De Donge leidt naar Nationaal Park De Biesbosch.


Reserveer een activiteit!

Ga het avontuur aan en laat je opsluiten tussen de kanonnen en het kruitmagazijn in een van onze Escaperooms. Of huur een bootje en ga het water op met een elektrische sloep. Benieuwd naar alle activiteiten? Bekijk het hele aanbod van Uit in Zuid.


Buiten bar Fort Lunet, genieten in de zomer


Meer over ons

Contact


Fort Lunet, omgeving Raamsdonksveer, de hot-spot

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 12:00 - 22:00
Restaurant Fort Lunet
Lunet 2
4941 GG Raamsdonksveer
Noord Brabant
0162 727 043
info@fortlunet.nl
Openingstijden
Maandag 12:00 - 22:00
Dinsdag 12:00 - 22:00
Woensdag 12:00 - 22:00
Donderdag 12:00 - 22:00
Vrijdag 12:00 - 22:00
Zaterdag 12:00 - 22:00
Zondag 12:00 - 22:00
Reviews op Google
 • Bert Zwanen
  Bert Zwanen
  5/5

  Een leuke middag en avond gehad met ons bedrijf. En een voortreffelijke BBQ . Kortom een aanrader voor ieder bedrijf , vrienden groep of met je familie.

 • kees krooswijk
  kees krooswijk
  5/5

  wij hebben met een grote groep heerlijk mogen eten en drinken bij fort lunet en alles was top geregeld!! dus zeker 5 sterren

 • Janny Damen
  Janny Damen
  4/5

  Op een historische plek in de buurt van Raamsdonksveer aan de Donge ligt Fort Lunet waar het restaurant is gevestigd. Een bijzondere locatie waar je gezellig kunt eten en borrelen.

 • P.C.M. Van Der Rijk
  P.C.M. Van Der Rijk
  4/5

  Eten is er uitstekend Nadeel :je moet naar buiten voor wc bezoek Nadeel :kom je met meer dan 10 personen en dan kun je niet gezellig aan één grote tafel zitten Nadeel: het was niet aangenaam warm in het restaurant

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.