Samy’s Eethuis in omgeving Oisterwijk, Noord Brabant
€€ €€€€

Samy’s Eethuis, Oisterwijk

Al meer dan 20 jaar bereiden wij met veel liefde en plezier de lekkerste gerechten in Oisterwijk. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt bij ons. Bij Samy’s staat gezelligheid bovenaan! Wanneer kom jij langs om het zelf mee te maken?


Dinerkaart

Lunchkaart


Al sinds de eerste dag bereiden we al het vlees op een houtskoolgrill, voor die unieke smaak die onze klanten gewend zijn. Je hebt de keuze uit een groot assortiment  van gerechten uit de traditionele, Argentijnse, Zuid-Amerikaanse keuken.

Restaurant Samy’s staat in de regio bekend als een warm en hartelijk restaurant waar iedereen zich direct thuis voelt.

Genieten van een uitstekende maaltijd in een sfeervolle ambiance.

Kom eens bij ons langs of haal de lekkerste gerechten af of laat ze bezorgen!


Home Reserveren Menukaart Contact

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 11:30 - 00:00
Samy’s Eethuis
Spoorlaan 50C
5061 HB Oisterwijk
Noord Brabant
013 528 4467
info@samyseethuis.nl
Openingstijden
Maandag 15:00 - 22:00
Dinsdag 15:00 - 22:00
Woensdag 11:30 - 22:00
Donderdag 11:30 - 22:00
Vrijdag 11:30 - 00:00
Zaterdag 11:30 - 00:00
Zondag 11:30 - 22:00
Reviews op Google
 • Max Broier
  Max Broier
  3/5

  Heb hier gisteren gegeten en het 3 gangen keuzemenu besteld. Hoofdmenu van de chef staat op de kaart met 5 stukjes vlees, ik kreeg er echter maar 4. Dit bleek te komen omdat ik het drie gangen voordeel menu had besteld, dit zouden ze anders niet voor elkaar krijgen voor die prijs, zou ik toch zelf ook moeten snappen... Op zich prima, maar dit stond niet aangegeven op de kaart en werd ook niet gecommuniceerd. Na veel gedoe hebben ze me het vijfde stukje vlees toch bijbehorend, maar dit ging niet van harte. Het personeel was wel vriendelijk maar kwam niet ervaren en professioneel over. Ook de continue binnenloopt voor afhaal bestellingen deed de gezelligheid in mijn ogen geen goed. Dan over het eten. De frietjes waren helaas wat slap maar wel lekker gekruid. Gelukkig hebben ze het belangrijkste wel goed gedaan: het vlees. De vier verschillende stukjes vlees van de schotel van de kok waren stuk voor stuk heerlijk mals en goed bereid naar wens (medium rare). Ook het vijfde stukje, de kippendij, was lekker en had de echte bbq smaak. Dit is de reden dat ik toch nog 3 sterren geef ondanks dat ik er niet gouw nog een keer heen zou gaan.

 • Ingrid
  Ingrid
  4/5

  Samy's heeft de BESTE sate die er is. De beste satésaus bovendien. Al jaren is dit een favoriet restaurant om te eten. Helaas wil het ook wel eens zo zijn dat het personeel wat steekjes laat vallen. Dit gebeurt vooral als de baas er zelf niet is. Dat is dan meestal doordeweeks. Een keer met een groep gezeten. Nadat ze het hoofdgerecht afruimden, kwam er niemand meer vragen of we nog een toetje/drankje wilden. We zijn genegeerd. Misschien wel drie kwartier lang. De enige bezette tafel in het restaurant. Ze gingen in plaats daarvan opruimen en stonden met hun jassen aan klaar om de toko te sluiten. Niet sjiek hoor! Gelukkig ook veel goede ervaringen. Het eten is fantastisch en de laatste keer hadden we over het personeel ook niets te klagen gelukkig!!

 • JaimyJWZ Gaming
  JaimyJWZ Gaming
  4/5

  Goede kwaliteit eten, snelle afhaal systeem. Corona proof. Een tip punt is dat je niet echt super goed voor de deur kan parkeren. Netjes!

 • Kimeng Oey
  Kimeng Oey
  5/5

  Spareribs om je vingers bij af te likken. Letterlijk en figuurlijk. Vriendelijke bediening

 • Ellen Donkers
  Ellen Donkers
  5/5

  Heerlijk eten en erg vriendelijke bediening. Soms wat lawaaierig op het terras met verkeer maar dat mocht de pret niet drukken. Voor herhaling vatbaar.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.