€€ €€€€

In de Brouwerij, Diessen

Reserveren

Menukaart


Mooie bank en gezellige sfeer


In de Brouwerij is een typisch Brabants restaurant voor de hele familie. De Brabantse gastvrijheid en gezelligheid staat hier hoog in het vaandel. Je kunt hier terecht voor een overheerlijke pannenkoek maar we hebben ook een ruime keuze in A la carte gerechten, voor ieder volop keuze dus. In onze prachtige monumentale langgevelboerderij neem je plaats in een van onze ruimtes en geniet!


Overheerlijke pannenkoeken bij In de Brouwerij Diessen Een geweldige sfeer bij In de Brouwerij Diessen


Een feestje op de planning? Onze feestzaal biedt heel wat mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie. Wij maken voor u een voorstel op maat van uw wensen. Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten in onze mooie taverne!

Sparkling glassware stands on long table prepared for wedding di


Over ons Contact


voorkant

Meer in Noord Brabant
Woensdag geopend 12:00 - 21:00
In de Brouwerij
Baarschotsestraat 48
5087 KW Diessen
Noord Brabant
013 504 2079
info@indebrouwerij.com
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00 - 21:00
Donderdag 12:00 - 21:00
Vrijdag 12:00 - 21:00
Zaterdag 12:00 - 21:00
Zondag 12:00 - 21:00
Reviews op Google
 • Patrick E
  Patrick E
  5/5

  Wij verblijven een week op Camping Rakelbos en vanuit daar was dit restaurant goed aan te rijden. Met de auto 5 minuten rijden vanaf de camping. Van te voren hebben wij voor de zekerheid gereserveerd. Dit kan telefonisch en via de website. Bij het reserveren een aantal wensen doorgegeven, die bij aankomst werden geregeld. De kinderen konden buiten in de grote speeltuin en binnen in de speelhoek spelen. Je hoeft niet perse een pannenkoek te bestellen. De menukaart biedt gelukkig een ruime keuzemogelijkheid aan andere gerechten. Wij hebben gekozen voor een paar heerlijke pannenkoeken. Personeel was erg vriendelijk! Al met al een aanrader.

 • Joëlle Janssen
  Joëlle Janssen
  4/5

  We hebben hier een tijdje geleden avond gegeten. De bediening was super vriendelijk. Tegenover het restaurant ligt een aspergeboer dus we wilden de asperges zeker eens proberen. Het eten was lekker en werd vrij snel geserveerd. De porties hadden iets groter gemogen en de opmaak iets specialer voor de prijs die je betaalt, maar de smaak was top! Extra credits voor de leuke manier waarop de rekening werd geserveerd.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.