Wijnbar Gijs, Someren

Wijnwijzer

Menu

ReserverenWelkom bij Wijnbar Gijs


Wij zijn een Wijnbar met een trendy uitstraling, waar je in een gemoedelijke en bijna huiselijke sfeer kunt genieten van een heerlijk glas wijn, een kopje koffie met gebak, een mooie lunch of een prachtig diner. Je kunt bij ons terecht om gewoon te genieten van je favoriete wijn of om er juist achter te komen wat je favoriete wijn gaat worden.Wijnwijzer voor iedereen

Bekijk snel onze wijnwijzer om te kijken wat u de lekkerste wijn vind!

Mocht u er niet uitkomen, dan helpen wij u graag tijdens uw bezoek vooruit!

Bekijk de wijnwijzerBorrelarrangement

Elke donderdag kunt u genieten van een borrelarrangement voor 2 personen bestaande uit 1 miniproeverij (bier of wijn) p.p. en een mixplank voor € 30,- of voor 4 personen, bestaande uit 1 miniproeverij (bier of wijn) p.p. en een mixplank voor € 50,-

Ons verhaal

Contact

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 15:00 - 02:00
Wijnbar Gijs
Wilhelminaplein 6
5711 EK Someren
Noord Brabant
0493 382 933
info@wijnbargijs.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 15:00 - 01:00
Vrijdag 15:00 - 02:00
Zaterdag 14:00 - 02:00
Zondag 14:00 - 01:00
Reviews op Google
 • Johannes Hendrik “Erik” Schoneveld
  Johannes Hendrik “Erik” Schoneveld
  5/5

  Deze wijnbar laat je als nieuwkomer kennismaken met verschillende wijnen (als je al een plekje kan bemachtigen). De toegankelijke sfeer maakt dat je je gelijk comfortabel voelt. Daar waar je in sommige barren overspoeld wordt door de keuze is hier, gecategoriseerd op bekende wijnen, de keuze minder breed, maar niet minder in kwaliteit! Er is de mogelijkheid om verschillende wijnen te proeven voor een zeer goede prijs. Voor €9,- kan je drie "halve" glazen proeven van wijnen naar keuze. Het halve wijntje wordt echter met inches gemeten want zo "half" waren ze niet. Natuurlijk is de mogelijkheid om hier ook gewoon een biertje/pilsje te drinken, en worden er een aantal cocktails geserveerd zoals bijvoorbeeld een klassieker de old fashioned en de all-time-favorite espresso martini.

 • Luuk Keukens
  Luuk Keukens
  4/5

  Leuk concept en een gezellige tent met een goed en uitgebreid wijn assortiment. Ook het overige drankassortiment is uitgebreid genoeg. Bediening is enthousiast en vriendelijk. Enige minpuntje was dat het lang duurde voordat de hapjesplank kwam.

 • Joy
  Joy
  5/5

  Lekker eten en wijnen met muziek van nu. Heerlijk gegeten met vrienden. Niks meer aan doen!

 • rudy jansen
  rudy jansen
  5/5

  Wij hebben lekker gegeten en de enthousiaste mede gasten maakte het tot een perfecte combinatie (Max Verstappen eerst na een bizarre ontknoping wereldkampioen F1)

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.