Alpacas Zeeland, Aagtekerke

Hartelijk welkom bij Alpacas Zeeland.

Bezoek onze High Tea met onze Alpaca’s of wandel over het strand met onze Alpaca’s en wordt verliefd op deze lieve, zachte en gevoelige dieren.

 

De Alpaca wordt steeds populairder in Nederland en dit is niet voor niets. Het zijn dieren met een hoge aaibaarheidsfactor, mede door de lange nek, zachte wol, kleine kopjes en grote ronde ogen. Wij bieden u de mogelijkheid te zwijmelen tijdens de high tea waar de vijf  jonge tamme Alpaca’s Alpha, Ada, Arenda, Aafje, Amber en Bonne tussen de tafels door scharrelen.

 

 

Of geniet van een wandeling op het strand. De Zeeuwse kust, kroelen en foto’s maken met de Alpaca’s.

Om onze Alpacas niet te overbelasten zijn alle activiteiten op afspraak. Buiten de geplande activiteiten zijn de dames vrij en niet te bezoeken. Voorkom teleurstelling of een rit voor niets en schrijf u in voor een activiteit.

High Tea Wandelen met Alpacas Andere activiteiten Camping & Appartementen

 

 

Meer in Zeeland
Morgen geopend 10:00 - 18:00
Alpacas Zeeland
Prelaatweg 69
4363 ND Aagtekerke
Zeeland
Openingstijden
Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 10:00 - 18:00
Reviews op Google
 • Nienke Raaijmakers
  Nienke Raaijmakers
  5/5

  Ik heb hier drie activiteiten (strandwandeling, high tea en picknick) gedaan verdeeld over ongeveer 3-4 jaar. Deze activiteiten verschillen natuurlijk qua invulling, maar allemaal zijn ze erg leuk en dus zeker aan te raden! Wat mij betreft is het ook een grote verbetering dat tegenwoordig de groepen voor de wandelingen worden verzameld op 'het erf' in plaats van op de locatie waar wordt gewandeld. Zo leer je de alpaca's alvast kennen. Verder is het personeel vriendelijk, er wordt veel verteld over de dieren (als diersoort, kudde, maar ook individueel) en de prijs-kwaliteit verhouding is prima. Ook zijn ze altijd bereid mee te denken over eventuele aanpassingen of het wijzigen van een activiteit, mits je ze daar op tijd van op de hoogte stelt natuurlijk. Twijfel dus niet om contact met ze op te nemen bij vragen!

 • Marleen SinkeVogel
  Marleen SinkeVogel
  5/5

  Was echt zo leuk! Wat een prachtige dieren en wat een liefde door de mensen van daar voor de dieren.

 • Noah Kuper
  Noah Kuper
  5/5

  Het was een hele leuke ervaring om met de alpaca's te wandelen op het strand. De begeleiding is er echt voor de dieren. Zo fijn om te zien. Wij sliepen in een huisje naast de weilanden waar de alpaca's liepen. Echt een aanrader om dat te doen. Super dagen gehad!

 • Stefanie Verschoor
  Stefanie Verschoor
  5/5

  Samen met mijn dochter van 9 jaar de high tea gedaan met Alpaca's. We hebben genoten. Dochter vond het leukste dat ze ze mocht voeren en zei aan het eind van de high tea dat het veeeel leuker was dan dat ze van te voren bedacht had. De medewerkers bij Alpacas Zeelandia gaan zeer liefdevol met de dieren om. En vertellen maar leren ons ook hoe je op een goede manier met ze om wil gaan. Jullie doen fantastisch werk, dankjewel dat we mee mochten kijken en wie weet volgend jaar de strandwandeling.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.