Alpacas Zeeland in omgeving Aagtekerke,

Alpacas Zeeland
Aagtekerke, Veere

Hartelijk welkom bij Alpacas Zeeland.

Bezoek onze High Tea met onze Alpaca’s of wandel over het strand met onze Alpaca’s en wordt verliefd op deze lieve, zachte en gevoelige dieren.

 

De Alpaca wordt steeds populairder in Nederland en dit is niet voor niets. Het zijn dieren met een hoge aaibaarheidsfactor, mede door de lange nek, zachte wol, kleine kopjes en grote ronde ogen. Wij bieden u de mogelijkheid te zwijmelen tijdens de high tea waar de vijf  jonge tamme Alpaca’s Alpha, Ada, Arenda, Aafje, Amber en Bonne tussen de tafels door scharrelen.

 

 

Of geniet van een wandeling op het strand. De Zeeuwse kust, kroelen en foto’s maken met de Alpaca’s.

Om onze Alpacas niet te overbelasten zijn alle activiteiten op afspraak. Buiten de geplande activiteiten zijn de dames vrij en niet te bezoeken. Voorkom teleurstelling of een rit voor niets en schrijf u in voor een activiteit.

High Tea Wandelen met Alpacas Andere activiteiten Camping & Appartementen

 

 

Meer in Zeeland
Vandaag geopend 10:00 - 18:00
Alpacas Zeeland
Prelaatweg 69
4363 ND Aagtekerke
Openingstijden
Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 10:00 - 18:00

In de omgeving

Reviews op Google
 • Kevin de Jong
  Kevin de Jong
  6 maanden geleden
  10

  Lieve alpaca's en een uitgebreide high tea! Met tekst en uitleg en knuffelen achteraf. Lieve kat en gans gratis inbegrepen!

 • Melanie Buitendijk
  Melanie Buitendijk
  3 maanden geleden
  10

  Geweldige ervaring. Alles word uitgelegd en elke vraag word beantwoord. Je krijgt meer dan waard voor je geld. We moesten er 1,5 uur voor in de auto zitten, maar het was het meer dan waard.

 • Chris G.
  Chris G.
  5 maanden geleden
  10

  Heel leuke ervaring! Lieve en mooie alpacas en lekkere high tea. Heel leuk om dit meegemaakt te hebben. Zelfs mijn vriend was er van onder de indruk!

 • Lisa Verschraegen
  Lisa Verschraegen
  7 maanden geleden
  10

  Heel leuke ervaring. De dieren worden goed verzorgd, er wordt veel tijd genomen om ons uitleg te geven. Geen 'fabriek', maar een huiselijke sfeer. Top!

 • Annet van der Reest-Vroegop
  Annet van der Reest-Vroegop
  10 maanden geleden
  10

  Dit is een geweldige activiteit! Jacco en Mara Houmes zorgen met veel liefde voor hun zes alpaca's Alfa, Ada, Aafje, Arenda, Amber en Bonne. Wij hebben de strandcombi gedaan. Eerst worden de alpaca's uit de wei gehaald en meegenomen naar de ruimte waar de high tea plaatsvindt. Je mag de alpaca's daar een paar brokjes voeren. Mara stelt alle alpaca's voor: ze hebben allemaal hun eigen karakter, kenmerken en rang in de kudde. De high tea zelf is prima, niet super uitgebreid of bijzonder, maar de setting met de alpaca's compenseert dat ruimschoots! Na de high tea gaat de groep naar het strand en daar maak je een kleine wandeling door de branding met de alpaca's. Er wordt een groepsfoto gemaakt (degene met wie je bent en alle alpaca's), je mag proberen een selfie te maken met een alpaca en een ansichtkaart van je favoriete alpaca uitkiezen. We merkten dat de alpaca's heel ontspannen waren, niet gestrest of ongelukkig, ze doen dit duidelijk niet tegen hun zin en genieten van de aandacht en de strandwandeling. De activiteit is niet goedkoop, maar wat ons betreft het geld meer dan waard!