Bike Store Breskens, Breskens

Fietsverhuur – Reserveer

Fietsen


Bike Store Breskens is de specialist op het gebied van de sportieve fiets. Daarnaast hebben wij ook het allermooiste op het gebied van stadsfietsen, sportieve hybride’s, ruige ATB’s, snelle racefietsen en elektrische fietsen in huis.


Bike store Breskens, voor sportfietsen en meer


Bike Store helpt u met het vinden van de juiste fiets op uw maat. Door middel van gerichte vragen gaan we de ideale fiets voor u uitzoeken. We doen dit door gebruik van het Bike Fitting Systeem. Hiermee kunnen wij race- en mountainbikes aanpassen aan uw lichaam, maar ook de stads- of elektrofiets stellen wij exact op uw maten af.


Bike store Breskens voor fietsen, fietsverhuur en meer


Alles voor uw optimale fietsbeleving!


Werkplaats Bike store Breskens


Kom gauw eens langs voor een kijkje in onze winkel; we zijn er trots op.


Over ons

Werkplaats

Contact


Team Bike Store Breskens

Meer in Zeeland
Vandaag geopend 10:00 - 18:00
Bike Store Breskens
Boulevard 36 a
4511 AC Breskens
Zeeland
0117 222 000
info@bikestorebreskens.nl
Openingstijden
Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Enkel in de maanden Juli & Augustus
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag 10:00 - 18:00
Van April T/M Augustus
Reviews op Google
 • jacques carlier
  jacques carlier
  5/5

  Wij zijn Belgen, wonende in Gent. Wij hebben reeds 5 jaar 2 elektrische fietsen die de laatste 2 jaren slecht rijden. Op aanraden van iemand zijn we in deze winkel beland. Wij werden goed ontvangen en er werd een bestek gemaakt om alles te hestellen. Na een week hadden we 2 fantastische fietsen, zogoed als nieuw. De prijsafspraken werden perfect gerespecteerd. Waarvoor dank. De verplaatsing was het waard. Vandaag hebben we de Ventoux in Frankrijk gedaan. Fluitje van een cent.

 • Jackie de Meyer
  Jackie de Meyer
  5/5

  Zondagmiddag een klapband op Spuiplein in Breskens. Naar de Bikestore gelopen en gevraagd of ze mijn fiets konden repareren. Binnen half uur weer op pad met nieuwe binnen en buitenband op de zondagmiddag. Vriendelijk en snel geholpen. Zeer tevreden en aan te raden!!👍

 • Anne Kouwenberg
  Anne Kouwenberg
  5/5

  Erg fijn bedrijf! We konden voor dezelfde dag e-choppers huren zonder problemen (wel handig: 50 euro borg cash meenemen!). Helaas een slechte dag gekozen en overvallen door slecht weer. Terug bij de verhuur mochten we even opwarmen met koffie / thee. Heel vriendelijk!

 • Mike Wollrabe
  Mike Wollrabe
  5/5

  Onze Urban Arrow bakfiets een premium onderhoudsbeurt laten geven . Hij fiets weer als nieuw ! Vlotte service en vriendelijke mensen.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.