€€ €€€€

Bistro Restaria Havenzicht, Kamperland

Menukaart Over ons


Ontdek de gezelligste plek van Kamperland: Bistro Restaria Havenzicht. Onze bistro straalt een toegankelijke, familievriendelijke sfeer uit waar iedereen, inclusief viervoeters, zich thuis voelt.


Bistro Restaria Havenzicht Kamperland de gezelligste plek van Kamperland


Bij Bistro Restaria Havenzicht serveren we met trots heerlijke, huisgemaakte maaltijden. Onze menu’s zijn beschikbaar van de vroege uren tot laat in de nacht. Houd er rekening mee dat we in de maanden juni, juli, augustus en september geen reserveringen aannemen, met uitzondering van groepen van 10 personen of meer. Ook kunnen er geen reserveringen worden geplaatst op ons terras, maar u bent van harte welkom! Na 17.00 uur zijn enkel onze maaltijden van de menukaart beschikbaar.


Bistro Restaria Havenzicht Kamperland in de avond, gezellig


Onze bistro is niet alleen de ideale plek voor een hapje, maar ook voor een borrel of een volledige maaltijd. Onze Restaria biedt hiervoor de perfecte setting.


Voor de hele familie Bistro Restaria Havenzicht Kamperland


Gelegen tussen Middelburg en Goes, vlakbij veerpont Veere-Kamperland, het Veerse Meer en Banjaard Strand, is Bistro Restaria Havenzicht de perfecte basis voor een dag vol bezienswaardigheden. Geniet van onze heerlijke gerechten, de gezelligheid en het prachtige uitzicht op de haven.


Bistro Restaria Havenzicht Kamperland, spare ribs


Contact

Meer in Zeeland
Vandaag geopend 12:00 - 20:00
Bistro Restaria Havenzicht
Westhavendijk 1
4493 BM Kamperland
Zeeland
0113 370 335
info@bistrorestariahavenzicht.nl
Openingstijden
Maandag 12:00 - 20:00
Dinsdag 12:00 - 20:00
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 12:00 - 20:00
Zaterdag 12:00 - 20:00
Zondag 12:00 - 20:00
Reviews op Google
 • Tom Wuytack
  Tom Wuytack
  5/5

  Zeer gezellige plaats om te eten of iets te drinken! Ongelooflijk vriendelijke mensen die de bediening verzorgen!! En het eten is er zeer lekker!!! Kortom een aanrader om te doen indien je kamperland passeert

 • Maarten de Heus
  Maarten de Heus
  5/5

  Leuk restaurant aan de kant van de haven. Ruim voldoende parkeerplaatsen. Zelfs een plekje om onze elektrische auto op te laden. Zeer uitgebreide menu kaart met allemaal “bistro gerechten”. Het 12 uurtje met soep, uitsmijter en kroket was erg lekker! Vriendelijke bediening.

 • Maurits Phefferkorn
  Maurits Phefferkorn
  5/5

  Heerlijk gegeten en een zeer vriendelijke bediening.

 • Eva Hellinx
  Eva Hellinx
  5/5

  We hebben enorm lekker gegeten in deze bistro! Daarnaast was de bediening ook ontzettend vriendelijk. Zeker een aanrader als je in de buurt bent en eens lekker wilt eten!

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.