In de omgeving van Burgh-Haamstede, Zeeland

Bekijk alle bestemmingen

Over Burgh-Haamstede

haamstedeBurgh-Haamstede en Westenschouwen zijn drie kleine vriendelijke dorpen gelegen aan de Schouwse kust. Ze liggen dicht bij 17km ongerept zandstrand. Zelfs in het midden in het zomerseizoen zijn er gedeelten van het strand waar men alleen is. Bovendien liggen ze bij grote, ongerepte duingebieden, die deels bebost zijn (o.a. met reeds tientallen jaren oude naaldbossen) waar schitterende, goed met kleurenwijzers aangegeven, wandelingen, fietstochten en tochten per paard mogelijk zijn.

vuurtoren-bhBurgh-Haamstede en Westenschouwen zijn ideale familiebadplaatsen, met voldoende hedendaags vertier om op dagen met minder mooi vakantieweer verveling te voorkomen.

De Schouwse Westhoek is toch in de eerste plaats een gebied van goed geoutilleerde campings, caravanterreinen en zomerhuizen. In de zomermaanden worden er vele attracties georganiseerd, toeristenmarkten, wandeltochten o.a. naar de meeuwenkolonie, fietstochten, rondleidingen e.d. Nee vervelen zult u zich in Burgh-Haamstede echt niet.

VVV Burgh-Haamstede – VVV Zeeland

Dagje Burgh-Haamstede

Toeristeninformatie Burgh-Haamstede

Activiteiten Schouwen-Duiveland

Burgh-Haamstede met kinderen