Csalt Grill & Steakhouse in omgeving Cadzand, Zeeland

Csalt Grill & Steakhouse, Cadzand

Csalt is sinds 2020 een begrip in de prachtige badplaats Cadzand. Onze welbekende steaks en hamburgers van graan/gras gevoerde Black Angus runderen en verse vis vormen de basis van onze menukaart. De vlammende grill geeft een karakteristieke smaak aan onze gerechten!


Ons restaurant

is modern en sfeervol

Vanwege de gastvrijheid en goede kwaliteit van de gerechten weten veel gasten in de wijde omgeving van Cadzand Bad ons te vinden. De koks van Csalt staan garant voor de heerlijkste gerechten.

Csalt is gevestigd aan de boulevard. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur van het Steakhouse.Gezellig eten!

in Cadzand-Bad

Bent u niet zo’n liefhebber van steak of wilt u eens wat anders proberen, dan kunt u uiteraard kiezen uit een diverse vis,vegetarische gerechten die minstens de kwaliteit hebben als onze befaamde steaks. Het bereiden van heerlijk eten is immers onze passie en specialiteit. Csalt bereidt uw gerecht met de aandacht die u verdient.


Menukaart
Reserveren
Bezorgen / Take away


Meer in Zeeland
Vandaag geopend 10:00 - 22:00
Csalt Grill & Steakhouse
Boulevard de Wielingen 43
4506 JK Cadzand
Zeeland
0117 391 233
info@csalt.nl
Openingstijden
Maandag 10:00 - 22:00
Dinsdag 10:00 - 22:00
Woensdag 10:00 - 22:00
Donderdag 10:00 - 22:00
Vrijdag 10:00 - 22:00
Zaterdag 10:00 - 22:00
Zondag 10:00 - 22:00
Reviews op Google
 • Peter van Weert
  Peter van Weert
  5/5

  De scampi’s in look vooraf waren heerlijk, evenals de visschotel als hoofdgerecht. Prima gegeten, vlotte, leuke en toch correcte bediening. Het interieur is wat eenvoudig voor de prijsstelling, maar we komen er graag om te eten !

 • Margret Buitenhuis
  Margret Buitenhuis
  5/5

  Heerlijk gegeten hele vriendelijke mensen en kok , komen er zeker weer als we in cadzand zijn

 • Lars Volmeijer
  Lars Volmeijer
  5/5

  Gezellige en zeer vrolijke vriendelijke bediening. Het eten was super lekker een echte aanrader.

 • Frederik Pachter
  Frederik Pachter
  4/5

  Even getwijfeld over 3 of 4 sterren. De medewerkers zijn allemaal heel vriendelijk maar voor een belangrijk deel erg onervaren. Er wordt hard gewerkt en iedereen straalt uit het beste te willen voor de gast. De bedoelingen zijn goed daarom toch naar 4 sterren. Voor mij als horecamens is gedrag en een juiste grondhouding een belangrijk element. Daarnaast moet de kwaliteit van het eten goed zijn. Daarover geen twijfel, het was goed. Hoe zit het met totale beleving en prijs/kwaliteit? Dat klopt helemaal, dus terugkomen gaan we zeker doen. Een puntje van kritiek? Ja ook, een gefileerde platvis is heel anders dan een rondvis, dus niet zeggen dat een zeebaars op het bord ligt als het platvis is (die goed smaakte). Onervaren medewerkers en niet deskundig. Wel alle kans om daarin te groeien.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.