De scampi’s in look vooraf waren heerlijk, evenals de visschotel als hoofdgerecht. Prima gegeten, vlotte, leuke en toch correcte bediening. Het interieur is wat eenvoudig voor de prijsstelling, maar we komen er graag om te eten !

Csalt Grill & Steakhouse, Cadzand
Ons restaurant
is modern en sfeervol
Vanwege de gastvrijheid en goede kwaliteit van de gerechten weten veel gasten in de wijde omgeving van Cadzand Bad ons te vinden. De koks van Csalt staan garant voor de heerlijkste gerechten.
Csalt is gevestigd aan de boulevard. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur van het Steakhouse.
Gezellig eten!
in Cadzand-Bad
Bent u niet zo’n liefhebber van steak of wilt u eens wat anders proberen, dan kunt u uiteraard kiezen uit een diverse vis,vegetarische gerechten die minstens de kwaliteit hebben als onze befaamde steaks. Het bereiden van heerlijk eten is immers onze passie en specialiteit. Csalt bereidt uw gerecht met de aandacht die u verdient.
Menukaart
Reserveren
Bezorgen / Take away
Openingstijden | ||
---|---|---|
Maandag | 10:00 - 22:00 | |
Dinsdag | 10:00 - 22:00 | |
Woensdag | 10:00 - 22:00 | |
Donderdag | 10:00 - 22:00 | |
Vrijdag | 10:00 - 22:00 | |
Zaterdag | 10:00 - 22:00 | |
Zondag | 10:00 - 22:00 |
-
-
Heerlijk gegeten hele vriendelijke mensen en kok , komen er zeker weer als we in cadzand zijn
-
Gezellige en zeer vrolijke vriendelijke bediening. Het eten was super lekker een echte aanrader.
-
Even getwijfeld over 3 of 4 sterren. De medewerkers zijn allemaal heel vriendelijk maar voor een belangrijk deel erg onervaren. Er wordt hard gewerkt en iedereen straalt uit het beste te willen voor de gast. De bedoelingen zijn goed daarom toch naar 4 sterren. Voor mij als horecamens is gedrag en een juiste grondhouding een belangrijk element. Daarnaast moet de kwaliteit van het eten goed zijn. Daarover geen twijfel, het was goed. Hoe zit het met totale beleving en prijs/kwaliteit? Dat klopt helemaal, dus terugkomen gaan we zeker doen. Een puntje van kritiek? Ja ook, een gefileerde platvis is heel anders dan een rondvis, dus niet zeggen dat een zeebaars op het bord ligt als het platvis is (die goed smaakte). Onervaren medewerkers en niet deskundig. Wel alle kans om daarin te groeien.