De Bootique Kleding, Breskens

Kleding

Schoenen & Laarzen


Assortiment van nautische kleding en accessoires bij De Bootique in Breskens, inclusief zeiljassen, truien en petten


Welkom bij De Bootique! Onze locatie ligt in het schilderachtige Breskens, perfect gelegen op Kaai 3, ideaal voor kledingliefhebbers en watersportenthousiasten. Loop binnen en geniet van de ontspannen sfeer terwijl u onze uitgebreide modecollectie ontdekt.


Kleding voor vrouwen bij de Bootique Breskens


Onze kledingsectie is zorgvuldig samengesteld voor zowel mannen als vrouwen, met een breed scala aan modieuze en eigentijdse stukken om uit te kiezen. We geloven dat er voor elke pasvorm een perfect kledingstuk is. Dus of u nu op zoek bent naar comfortabele kleding die een actieve levensstijl ondersteunt, of stijlvolle outfits die perfect zijn voor those meer formeel, we hebben iets geschikt voor elke gelegenheid.


De Bootique in Breskens, voor alle laatste trends


Naast ons assortiment kleding, biedt De Bootique een breed scala aan watersportartikelen. Onze uitgebreide selectie omvat alles van boten en motoren tot schoenen en laarzen. Van motoronderhoud en -reparaties tot het bieden van een breed scala aan boten voor elke behoefte en budget, wij staan klaar om u te helpen uw passie voor de watersport te realiseren.


Herenkleding bij De Bootique Breskens


Over ons

Contact

Meer in Zeeland
Morgen geopend 09:00 - 17:00
De Bootique Kleding
Kaai 3
4511 RC Breskens
Zeeland
0117 381 257
info@debootique.nl
Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag 14:00 - 17:00
Reviews op Google
 • Jacob JBB
  Jacob JBB
  5/5

  wat een fijne watersporwinkel! Ze helpen met adviezen, bestellen extra LED lampjes indien nodig en bellen je als spulletjes binnen zijn. Volgende keer weer.

 • J. G. W. van der Neut
  J. G. W. van der Neut
  5/5

  Niet alleen veel goede kwaliteit kleding, wel voor een stevige prijs (dus kijk op de eerste verdieping voor fijnere prijzen), maar ook elke keer vriendelijk een goedenmorgen of middag maken het voor mij een fijne winkel. Naast de kleding erg veel rvsbootspul, bootlijnspul, bootschoonmaakspul en boot-ik- heb-het-eigenlijk-nog-niet- nodig-maar-neem-toch-maar-mee-spul.

 • Pieter Van Eeckhoudt
  Pieter Van Eeckhoudt
  4/5

  Mooie verzorgde winkel met aan 1 kant kleding en aan de andere kant benodigdheden voor de boot .

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.