De Bootique Watersport, Breskens

Onderhoud & reperatie

Watersport

Boten & motoren


Zeilers in waterdichte kleding besturen een zeilboot tijdens een stormachtige zeilrace, met logo's van HH en The Ocean Race zichtbaar.


Duik in het hart van charmant Breskens: De Bootique. Op steenworp afstand van het Droomstrand Breskens en met trots op onze unieke plek waar gezelligheid en de haven samenkomen. Kom langs en geniet op onze veranda van de zeebries en het levendige uitzicht.


Achterkant van een motorboot met Yamaha buitenboordmotor op helderblauw water, met passagiers aan boord aan de kustlijn


Laat het daglicht u verwelkomen in onze winkel terwijl u ons uitgebreide assortiment kleding, schoenen, watersportartikelen en boten ontdekt. Laat u verrassen door de verscheidenheid en de kwaliteit van onze producten.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe outfit, uw boot wilt opknappen of gewoon wilt genieten van de sfeer, De Bootique heet u van harte welkom!


Mensen genieten van een boottocht op een motorjacht met twee Yamaha 300 V6 buitenboordmotoren aan de achterkant, nabij een kustlijn


Over ons

Contact

Meer in Zeeland
Morgen geopend 09:00 - 17:00
De Bootique Watersport
Kaai 3
4511 RC Breskens
Zeeland
0117 381 257
info@debootique.nl
Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag 14:00 - 17:00
Reviews op Google
 • Jacob JBB
  Jacob JBB
  5/5

  wat een fijne watersporwinkel! Ze helpen met adviezen, bestellen extra LED lampjes indien nodig en bellen je als spulletjes binnen zijn. Volgende keer weer.

 • J. G. W. van der Neut
  J. G. W. van der Neut
  5/5

  Niet alleen veel goede kwaliteit kleding, wel voor een stevige prijs (dus kijk op de eerste verdieping voor fijnere prijzen), maar ook elke keer vriendelijk een goedenmorgen of middag maken het voor mij een fijne winkel. Naast de kleding erg veel rvsbootspul, bootlijnspul, bootschoonmaakspul en boot-ik- heb-het-eigenlijk-nog-niet- nodig-maar-neem-toch-maar-mee-spul.

 • Pieter Van Eeckhoudt
  Pieter Van Eeckhoudt
  4/5

  Mooie verzorgde winkel met aan 1 kant kleding en aan de andere kant benodigdheden voor de boot .

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.