Fietsverhuur Festina Lente in omgeving Oostkapelle,

Fietsverhuur Festina Lente
Oostkapelle, Veere

Fietsen is gezond, groen, hip en duurzaam, en brengt je op de mooiste plekjes waar je met de auto nooit zou komen!

Huur jouw fiets bij Festina Lente in Oostkapelle en verken Walcheren!

Festina Lente, de naam van ons bedrijf, oud-Grieks voor “haast u langzaam”. Festina Lente, tijd willen nemen voor het leven, tijd om te fietsen, fietsen met aandacht! Nergens wordt zoveel gefietst als in Nederland. Fietsen is gezond, groen, hip en duurzaam! Als je fietst geniet je optimaal van de buitenlucht én van de omgeving. Fietsen brengt je op de mooiste plekjes waar je met de auto nooit zou komen.

​Fietsen op ons prachtige Walcheren over de kilometerslange, veilige fietspaden, onder aan de duinen, op wegen dwars door de weilanden,  door de bossen van de Manteling, het prachtige natuurgebied tussen Vrouwenpolder en Domburg. Ons schiereiland heeft het allemaal!

​Wij zijn Peter en Tanneke Brouwer met onze kinderen Mirre en Ezra. Wij zijn heel enthousiast over onze omgeving én natuurlijk over fietsen en we heten u van harte welkom bij onze fietsverhuur “Festina Lente” (voorheen Geuze fietsverhuur)!

Every ride is a tiny holiday!

Home Aanbod Reserveren Fietsroutes Over ons Foto’s Contact

Meer in Zeeland
Vandaag geopend 08:30 - 18:00
Fietsverhuur Festina Lente
Brouwerijstraat 7 B
4356 AL Oostkapelle

0118 582 474
Openingstijden
Maandag 08:30 - 18:00
Dinsdag 08:30 - 18:00
Woensdag 08:30 - 18:00
Donderdag 08:30 - 18:00
Vrijdag 08:30 - 18:00
Zaterdag 08:30 - 18:00
Zondag Gesloten

In de omgeving

Reviews op Google
 • Karien B.
  Karien B.
  een maand geleden
  10

  Gisteravond een Fat-bike tocht gedaan, door het bos (herten gespot), prachtige natuur, over het strand nr Domburg gefietst, erg leuke route , fietsen rijden licht, 9 versnellingen, voor alle leeftijden erg geschikt!!

 • Anoniem123 ._
  Anoniem123 ._
  5 maanden geleden
  10

  In de zomer hele mooie tocht gemaakt met de super fietsen het is echt een aanrader!! volgend jaar ga ik zeker weer bij festina lente fietsen huren, het personeel is ook heel erg aardig en proffesioneel. Een goede kwaliteit-prijs verhouding

 • Joris Cuppens
  Joris Cuppens
  2 jaar geleden
  10

  Zeer vriendelijke ontvangst, correcte prijs. De waard vraagt wel zorg te dragen voor het materiaal, maar in ruil krijg je ook fietsen te huur in picobello staat.

 • Anja Van Roy
  Anja Van Roy
  3 jaar geleden
  10

  Fiets gehuurd bij Geuze fietsverhuur. Uitstekende service!!! Meneer in kwestie was super vriendelijk en heeft zelfs een mooie route Voor ons uitgestippeld . Met de leuke tip om in Veere bij zuster Anna een heerlijk stuk appeltaart te eten. Het waren elektrische fietsen waar we niks konden van af keuren. Ik raad iedereen aan om bij Geuze in Oostkapelle een fiets te huren.

 • VVV Oostkapelle
  VVV Oostkapelle
  2 jaar geleden
  10

  Gastvrije eigenaars, flexibel en faire verhuurprijzen. Aanrader voor wie een fietsverhuur in Oostkapelle zoekt!