Garagebedrijf Koppejan, Domburg

Auto Koppejan is al meer dan 60 jaar uw vertrouwende auto dealer in Domburg, Zeeland. Nieuwe auto’s, occasions, reparatie, pechhulp en meer.

We zijn een universeel autobedrijf met een no-nonsense mentaliteit.
Wij werken met een team van 8 collega’s om onze klanten goed van dienst te zijn.

Een auto geeft je vrijheid. Maar mensen willen niet alleen vrijheid, mensen willen ook zekerheid. En die zekerheid op autogebied, dat is onze missie.

Wij geloven dat – wat er ook gebeurt, en welke soort auto het ook is – onze klant op een vertrouwd adres zijn of haar auto wil kopen en laten onderhouden. Wij doen er alles aan om dat vertrouwen te geven.


Onderhoud en APK

De medewerkers in de werkplaats hebben plezier in het onderhouden van meerdere merken. En bovendien hebben we door het werken met al die merken een veel bredere kijk op de automarkt. De monteurs houden hun vakgebied nauwkeurig bij, gaan regelmatig naar cursussen en lezingen en spellen de vakbladen. En ook op het gebied van apparatuur heeft Koppejan meer in huis dan een doorsnee autobedrijf. Autobedrijf Koppejan voert al sinds 1985 APK-keuringen uit. Voor het gemak van onze klanten en dat van ons wordt de APK meestal gecombineerd met een kleine of grote onderhoudsbeurt. En: u wordt altijd vooraf geïnformeerd wat de eventuele extra kosten zijn.

 


SR3 kampioen

De oprechte interesse voor de autowereld maakt dat Ko Koppejan – eigenaar van Autobedrijf Koppejan – zelf regelmatig op het racecircuit te vinden is. Daarin komt hij uit in de Radical SR3 klasse. Hij combineert het besturen van de auto met het voorbereiden en afstellen ervan. Klik op de rode knop om met Ko mee te rijden in zijn kampioensseizoen 2013.

SR3 Racing


Meer in Zeeland
Vandaag geopend 08:00 - 18:00
Garagebedrijf Koppejan
Domburgseweg 18
4357 BB Domburg
Zeeland
0118 581 487
info@autokoppejan.nl
Openingstijden
Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag Gesloten
Reviews op Google
 • Rinus Joosten
  Rinus Joosten
  4/5

  Na dat de ANWB een noodreparatie aan de achterrem van de bus had uitgevoerd tijdens de meivakantie in Zeeland, hebben we de bus naar autobedrijf Koppejan gebracht voor de reparatie. Zodat het weer veilig was voor de terugreis naar huis in het Groningse land.

 • Timmerschool Zeeland
  Timmerschool Zeeland
  5/5

  Oud en vertrouwd adres. ook prachtige voorraad auto's. Nette afhandeling van uw probleem,met welke auto dan ook.

 • Rene Blom
  Rene Blom
  5/5

  Plezierig kontact

 • Dennis van Weeren
  Dennis van Weeren
  5/5

  Altijd goede sevice en aanbod van goede auto's

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.