Liefs Lies Breakfast & Lunch, Breskens

Menukaart

Shop


Groep mensen genieten van een gedeelde lunch met diverse gerechten op een tafel bij Liefs Lies in Breskens


Breakfast, lunch, sweets, bites

Onze keuken is zes dagen per week geopend van 08.00 tot 18.00. Gerechten op onze ontbijtkaart zijn te bestellen tot 12.00. Onze lunchgerechten en bites vanaf 12.00. Benieuwd wat we op dit moment serveren? Klink op de onderstaande knop voor ons menu.


Pannenkoek versierd met verse bessen en eetbare bloemen, gepresenteerd op een keramisch bord, naast goudkleurig bestek bij Liefs Lies in Breskens Houten serveerplank met diverse ontbijtgerechten, waaronder toast met avocado, roerei, en pannenkoeken bij Liefs Lies in Breskens


Elk gerecht wordt met liefde bereid met zoveel als mogelijk verse en lokale producten.


Onze chefs die een fruitige taart bereiden in de open keuken van Liefs Lies in Breskens


Over ons

Contact

Meer in Zeeland
Vandaag geopend 08:00 - 18:00
Liefs Lies Breakfast & Lunch
Oosthavendam 1
4511RD Breskens
Zeeland
0117 745 058
info@liefsliesbreskens.nl
Openingstijden
Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 08:00 - 18:00
Zondag 08:00 - 18:00
Reviews op Google
 • Desiree Jagt
  Desiree Jagt
  5/5

  Super leuke zaak op een leuke, goed bereikbare plek. Leuke diverse keuzes in eten en drinken. Het ziet er allemaal fantastisch uit en het is ook nog super lekker. Als ik Breskens kom probeer ik elke keer wel langs te gaan om weer iets nieuws te proberen.

 • Wilma
  Wilma
  4/5

  Lekker ontbijt gehad en later wezen shoppen in het leuke winkeltje wat erbij hoort. Het eten was lekker allen vonden wij de gedeelte lunch plank voor twee personen iets matig m.b.t. hoeveelheid. Voor een aantal beleg soorten maar 4 halve verse boterhammen voor twee volwassenen. Dat hadden er meer mogen zijn.

 • Fam. van Iersel
  Fam. van Iersel
  5/5

  Wat een geweldige start van het weekend. Weer heerlijk gegeten. Je proeft dat het eten met liefde bereid wordt. Presentatie op het bord is prachtig. Iedere keer is het weer een feestje om er te zijn. De ruimte is super sfeervol ingericht. Ik hou van de poederroze stoelen en het uitzicht op de haven. Richting de uitgang kom je nog langs hun toffe winkel. Moeilijk om Liefs Lies na de lunch weer te moeten verlaten op een regenachtige dag.

 • Sophie Eeckeman
  Sophie Eeckeman
  5/5

  Onze favoriete plek in Breskens, niet alleen voor het heerlijke eten, maar ook de vriendelijke bediening. Gezellig interieur, leuk zitten, zowel binnen als op het terras aan het water. En vergeet niet te snuisteren tussen de leuke spullen in de winkel!

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.