Liefs Lies Shop, Breskens

Shop

Breakfast & lunch


Houten balie met merknaam Liefs Lies, decoratieve items en tropisch behang in de winkel in Breskens


Shop till you drop

Onze winkel is zes dagen per week geopend van 08.00 tot 18.00. Ben je op zoek naar leuke woonaccessoires voor in je interieur, een nieuw servies of een cadeautje voor jezelf of iemand anders? Dan ben je bij Liefs Lies aan het juiste adres. Heb je een vraag of wil je een product nabestellen? Neem gerust contact op.


Wit opbergrek met diverse woondecoraties en vazen voor het tropisch behang bij Liefs Lies in Breskens


Wij hebben een mix van bekende en onbekendere labels, maar altijd merken die een mooie boodschap uitdragen, en nog mooiere producten maken.


Decoratieve kussens met kwastjes op een rotan bank in de winkel van Liefs Lies in Breskens


Contact


Amberkleurige glazen schaal met handgemaakte zeepjes op een toonbank tegen een tropisch behang bij Liefs Lies in Breskens

Meer in Zeeland
Vandaag geopend 08:00 - 18:00
Liefs Lies Shop
Oosthavendam 1
4511RD Breskens
Zeeland
0117 745 058
info@liefsliesbreskens.nl
Openingstijden
Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 08:00 - 18:00
Zondag 08:00 - 18:00
Reviews op Google
 • Desiree Jagt
  Desiree Jagt
  5/5

  Super leuke zaak op een leuke, goed bereikbare plek. Leuke diverse keuzes in eten en drinken. Het ziet er allemaal fantastisch uit en het is ook nog super lekker. Als ik Breskens kom probeer ik elke keer wel langs te gaan om weer iets nieuws te proberen.

 • Wilma
  Wilma
  4/5

  Lekker ontbijt gehad en later wezen shoppen in het leuke winkeltje wat erbij hoort. Het eten was lekker allen vonden wij de gedeelte lunch plank voor twee personen iets matig m.b.t. hoeveelheid. Voor een aantal beleg soorten maar 4 halve verse boterhammen voor twee volwassenen. Dat hadden er meer mogen zijn.

 • Fam. van Iersel
  Fam. van Iersel
  5/5

  Wat een geweldige start van het weekend. Weer heerlijk gegeten. Je proeft dat het eten met liefde bereid wordt. Presentatie op het bord is prachtig. Iedere keer is het weer een feestje om er te zijn. De ruimte is super sfeervol ingericht. Ik hou van de poederroze stoelen en het uitzicht op de haven. Richting de uitgang kom je nog langs hun toffe winkel. Moeilijk om Liefs Lies na de lunch weer te moeten verlaten op een regenachtige dag.

 • Sophie Eeckeman
  Sophie Eeckeman
  5/5

  Onze favoriete plek in Breskens, niet alleen voor het heerlijke eten, maar ook de vriendelijke bediening. Gezellig interieur, leuk zitten, zowel binnen als op het terras aan het water. En vergeet niet te snuisteren tussen de leuke spullen in de winkel!

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.