€€ €€€€

Luuks Brood & Patisserie, Middelburg

Brood

Viennoiserie

Patisserie

Ontbijt & Lunch


Luuks kleine ambachtelijke bakkerij


Kleine ambachtelijke bakkerij

Luuks kleine ambachtelijke bakkerijLuuk is altijd met voeding bezig geweest, al van jongs af aan. “Koekjes bakken met mama natuurlijk, zoals elk kind. Maar al toen ik een jaar of vier was, was het duidelijk dat ik meer dan gemiddeld interesse had in eten en alles dat daar mee te maken heeft.


Luuks kleine ambachtelijke bakkerij


Over Luuk


Luuks kleine ambachtelijke bakkerij

Meer in Zeeland
Dinsdag geopend 08:30 - 16:00
Luuks Brood & Patisserie
Plein 1940 15
4331 LG Middelburg
Zeeland
0118 436 104
info@luuksbroodenpatisserie.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 - 16:00
Woensdag 08:30 - 16:00
Donderdag 08:30 - 16:00
Vrijdag 08:30 - 16:00
Zaterdag 08:00 - 16:00
Zondag Gesloten
Reviews op Google
 • Tomster
  Tomster
  5/5

  We wisten al even van het bestaan van deze bakkerij/patisserie. Vandaag waren we er op zaterdag omstreeks 15 uur. Beperkte keuze aan gebak helaas maar wel begrijpelijk. Wil je meer te kiezen hebben kom dan eerder op de dag. De gebakjes zagen er qua uiterlijk perfect uit. Thuis opgegeten en ze waren echt verrukkelijk 😋. Zeker voor herhaling vatbaar, qua prijs zijn ze niet goedkoop maar het zijn echte hand gemaakte kwaliteits gebakjes dat moet je niet vergeten. Ga zo door en wij gaan terugkomen voor deze gebakjes en ben benieuwd naar de rest.

 • Tabitha Wagenvoort
  Tabitha Wagenvoort
  5/5

  Middelburg herbergt behalve rijke cultuur en geschiedenis ook een scala aan horeca gelegenheden. Soms hoor je wel eens van een bestaan maar kom je er gewoonweg niet aan toe om het te bezoeken. Jammer in dit geval, want Luuks Brood &Patisserie had gerust eerder ontdekt mogen worden. Een zaak zou je zeggen, maar eenmaal binnen krijg je het gevoel alsof je bij een goede vriend op visite bent. Ondanks de aankleding van het gebouw hangt er een prettige en gemoedelijke sfeer. Tussen het bakken door is er ruimte voor klanten , afrekenen, serveren en bestellingen af te leveren. Grote complimenten voor deze man. Ik zal zeker vaker op deze plek komen.

 • Wendy Lorier
  Wendy Lorier
  5/5

  Midden in de binnenstad zit deze nostalgische bakkerij en patisserie. Kleinschalig en alles wordt met de hand gemaakt. De sfeer is er gemoedelijk en het brood en gebak ziet er verrukkelijk uit. Door de half open bakkerij die aan de winkel vast zit kan je zien hoe alles gemaakt worst, een bijzondere belevenis. Ik raad deze plek zeker aan!

 • Stan
  Stan
  5/5

  Leuke sfeer! Lekker simpel en goeie muziek. Klein maar fijn. Perfect om even te lunchen!

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.