Restaurant De Vijverhoeve, Sluis

Tussen de gezellige drukte van Sluis, Brugge, Knokke-Heist en Damme vindt u een verborgen pareltje. In het schilderachtige Sint Anna ter Muiden, prachtig gelegen in het groen, wacht restaurant de Vijverhoeve op u.

Bart Grahame en zijn vriendin Yori verwelkomen u in de voormalige familieboerderij. U wordt er heerlijk verwend met luxe gerechten uit de Franse keuken.

Laat u verwonderen en verrassen bij een van de toprestaurants in Sluis. U vindt er fijne gerechten met de beste streekproducten.

De gerechten in het restaurant worden bereid met verse groenten en kruiden uit de eigen moestuin.

Bart en Alphons, zijn rechterhand in de keuken, voor bij dag en dauw op om te plukken van de bramenstruiken, eieren te rapen en noten te verzamelen. Kan het nog verser!

Een verborgen pareltje

De monumentale boerderij straalt een aangename sfeer uit. U voelt zich meteen thuis in de vroegere huiskamer. In de fraai aangelegde tuin is het bij mooi weer aangenaam lunchen of dineren. Het zonnige terras kan volledig worden overdekt met parasols. Het restaurant beschikt over een gratis privé parking.

 

Home

Menu

Keuken

Restaurant

 

Meer in Zeeland
Vrijdag geopend 12:00 - 14:00, 18:30
Restaurant De Vijverhoeve
Greveningseweg 2
4524 JK Sluis
Zeeland
0117 461 394
Openingstijden
Maandag 12:00 - 14:00, 18:30
Dinsdag 12:00 - 14:00, 18:30
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 12:00 - 14:00, 18:30
Zaterdag 12:00 - 14:00, 18:30
Zondag 12:00 - 14:00, 18:30
Reviews op Google
 • Tino
  Tino
  4/5

  Heerlijk geluncht. Vijverhoevemenu. Wij hebben gekozen voor de 5 gangen.. Elke gang was zeer smaakvolle bereid mooie smaak combinaties. Niets op aan te merken . Van elke gang hebben we genoten. Mooie zaak mooie serre en prachtige tuin. Zeer vriendelijke en enthousiaste gastvrouw . Wij komen zeker terug Een echte aanrader

 • Eva de Klerk Pullens
  Eva de Klerk Pullens
  5/5

  Zoals altijd, erg goed personeel en uitstekend eten.

 • Dirk Degraeve
  Dirk Degraeve
  5/5

  TOP tegen iets hogere, weliswaar gerechtvaardigde prijs

 • Jan Verbanck
  Jan Verbanck
  5/5

  Zeer aangename bediening die heerlijke gerechten op je tafel zet. Verrassingsmenu was een echte meevaller, de wijnen die inbegrepen waren mochten er zeker zijn. Er werd perfect rekening gehouden met de (vooraf bij de boeking gemelde) intoleratie van mijn vrouw voor melkproducten. Kortom: klasse

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.