Restaurant Eb&Vloed, Renesse

U vindt ons bij de entree van Vakantiepark Julianahoeve Renesse


Food, drinks, lounge

Ga lekker zitten! Lust je een drankje? Heb je trek in een stevige maaltijd? Of gewoon een goede borrelhap? In ons sfeervolle en trendy restaurant eb & vloed geniet je op ieder moment van de dag van onze uitgebreide menukaart. Vis, vlees, vega: jij kiest, wij zullen je verrassen!


Binnen en buiten

Ons restaurant telt binnen maar liefst 150 zitplaatsen en het terras buiten nog eens 120. Met de serre, de grote terrasdeuren en de overkapping zijn we op alle weertypen voorbereid. Zo zit je in de zon of schaduw bij mooi weer, en heerlijk verwarmd en overdekt bij iets minder goed weer. De kinderen zijn meer dan welkom. Zij hebben de speelfaciliteiten van de camping binnen handbereik, maar ook in het midden van het restaurant beschikken wij over een speelruimte.


Bekijk onze cocktailkaart


Loungen

Een drankje aan de bar, met een lekker glas wijn op de bank of een biertje op het terras. In de lounge naast het restaurant kun je even helemaal relaxen. Gezellig bijkletsen met vrienden en familie. Een tijdschrift lezen. Pak de wijnkaart erbij en trakteer jezelf en je gezelschap op een goede fles wijn. Heb je liever een gin tonic, speciaalbier of een cocktail? Ook daarvan is keuze genoeg op onze drankenkaart.


Lekker uit eten

In de avond is eb & vloed dé plek om lekker, gezellig en betaalbaar uit eten te gaan. Ons brigademenu wisselt iedere twee weken. Zo kun je regelmatig nieuwe gerechten proberen. Uiteraard zorgen we dat de vertrouwde gerechten als de burger du chef en gamba’s niet ontbreken. En heb je een allergie of glutenintolerantie? Ook daar houden we rekening mee


Lunchen

Vanaf de late ochtend kun je bij eb & vloed terecht voor een heerlijke lunch. Even een rustpuntje in het weekend of een stevige bodem leggen voor een actieve vakantiedag. In ons restaurant leggen we onze gasten graag in de watten en doen we net dat stapje extra voor je.

Meer in Zeeland
Vandaag geopend 11:00 - 22:00
Restaurant Eb&Vloed
Hoogenboomlaan 42
4325 DM Renesse
Zeeland
0111 820 203
info@ebenvloedrenesse.nl
Openingstijden
Maandag 11:00 - 22:00
Dinsdag 11:00 - 22:00
Woensdag 11:00 - 22:00
Donderdag 11:00 - 22:00
Vrijdag 11:00 - 23:00
Zaterdag 11:00 - 23:00
Zondag 11:00 - 22:00
Reviews op Google
 • Joko
  Joko
  5/5

  Hier gegeten tijdens ons verblijf op de camping. Het is geen "standaard campingrestaurant" in positieve zin! We waren blij verrast. Zag er netjes en schoon uit. Leuke aankleding. Buiten ook leuke zitplaatsen met terrasverwarming. Eten was goed, lekker en normale prijzen. Leuke menuutjes voor de kinderen ook. Apart saladebuffet. Bediening erg vriendelijk. Leuke afgeschermde speelhoek voor de kinderen in het midden van het restaurant. Buiten een grote speeltuin. Dit restaurant zal voor veel mensen buiten de camping ook geliefd zijn vermoed ik, reserveren is wel aan te raden.

 • Peter Versluis
  Peter Versluis
  4/5

  Netjes restaurant. Vriendelijke personeel en eten was zeer verzorgd. De biefstuk medium was op het randje van well done en nog maar net rose binnen. Verder ruim voldoende porties. Locatie op het park is goed, maar verwacht in zomermaanden wel veel jankende of spelende kinderen nabij je tafel. Prijs kwaliteit is positief goed.

 • Mirjam Trip
  Mirjam Trip
  5/5

  Verfijnde kwaliteit, voor echt goed uiteten is dit toch wel echt dè plek. Alle restaurants in Renesse bezocht en Eb en Vloed steekt er met kop en schouders bovenuit. Ook de ambiance is de moeite waard, mijn complimenten!

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.