Schelpenwinkel, Cadzand

Actuele openingstijden


De Prachtigste Vondsten, Haaientanden Schelpen En Meer Doopvontschelp bij Schelpenwinkel Cadzand


Op zoek naar een leuk aandenken na je bezoek aan Cadzand? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Van schelpen tot leuke sweaters, je neemt zo een stukje Cadzand mee naar huis.


Doopvontschelp bij Schelpenwinkel Cadzand


Naast een leuk aandenken, is er genoeg te zien in onze winkel! zo ook de Doopvontschelp op de foto. Bij deze bijzonderheden zie je een QR code staan, deze kun je scannen voor meer informatie.


Haaientanden Zoeken In Cadzand


Haaientanden in Cadzand

Cadzand staat bekend om de vele haaientanden die hier op het strand liggen. Hoewel er vroeger nog veel meer lagen, kun je ze nog steeds vinden! Op deze pagina de tips en tricks op een rijtje.

Heb je weinig geluk met het vinden van haaientanden? Dan kun je natuurlijk in onze zandbak hier graven! Of een mooie haaientand of schelp uitzoeken in onze giftshop.

Meer over Haaientanden zoeken


Haaientanden Cadzand Haaientanden zoeken


Fietsverhuur Cadzand

Naast een enorm assortiment aan verschillende aandenken en souvenirs, hebben we ook fietsen te huur. Een fiets huren is de perfecte manier om onze prachtige kust te ontdekken. Spring gerust binnen en vraag ons naar de voorwaarden en opties! Bekijk hier alle prijzen!


Prijzen Fietsen:
1 dag – € 10,-
3 dagen – € 25,-
5 dagen – € 40,-
7 dagen – € 50,-
Borg – €50,-


Prijzen E-Scooter
3 uur – € 46,-
1 dag – € 70,-
Borg – €100,-


Meer over Fietsverhuur

Meer in Zeeland
Vandaag geopend 10:00 - 17:30
Schelpenwinkel
Boulevard de Wielingen 39
4506 JK Cadzand
Zeeland
Info@giftshopcadzand.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:30
Zondag 10:00 - 17:30
Reviews op Google
 • Jan Jansen
  Jan Jansen
  5/5

  Leuke dingetjes te koop. Voor onze kleinzoon hadden we een knuffel gekocht die helaas kapot was. Maar ruilen na een paar dagen wad geen probleem.

 • Phillip Toorop
  Phillip Toorop
  5/5

  Nostalgisch, ik kwam hier als kind al en er is weinig veranderd. Super leuk! Net als vroeger hier een haaientand gekocht. En op het strand nog meer gevonden (m'n geheime plekje ligt iets van Zandvoort vandaan).

 • Cora Pama
  Cora Pama
  5/5

  Verhuisd: Schelpenwinkel zit niet meer in het rijtje winkeltjes en restaurants, maar links ervan (als je er met je gezicht naartoe staat) in een wit gebouwtje. Heel leuk om een souveniertje te kopen. Het heet Giftshop Duinplein in Cadzand.

 • Ineke Lam-Kappetein
  Ineke Lam-Kappetein
  5/5

  Wat een leuke winkel! Ik word hier zo blij van. Zo ontzettend prijsvriendelijk! Ik heb sleutelhangers, schelpen, ketting, schelpen aan koord gekocht. Als kers op de taart armbandjes van parels . Waarbij ik heel vriendelijk ben geholpen. In de herfst kom ik terug!

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.