Stal Caritas, Kapellebrug

Stal Caritas is gelegen in Zeeuws-Vlaanderen vlak bij de grens van België. Wij verhuren koetsen voor rondritten, trouwerijen, communies en andere feestelijke gelegenheden. Ook bieden wij een vakantie pensionstal aan voor je paard.

 

 

Privé VIP (Rond)rit met paard en wagen door Zeeuws-Vlaanderen

 

 

Bij Stal Caritas kun je ook een tochtje maken door het mooie Zeeuws-Vlaamse landschap of door één van de mooie bossen. Ook bieden wij rondritten aan in het gezellige vestingstadje Hulst. Leuk idee voor een dagje uit of een kinderfeestje. Uiteraard kun je ook een romantisch ritje maken met je partner naar bijvoorbeeld een restaurant of je partner op een verrassende manier ten huwelijk vragen. Hiervoor zetten wij indien gewenst ook de witte glazen coupé voor in. Ook kunnen wij een complete picknick organiseren onderweg of een stop maken bij een leuk restaurantje met speeltuin midden in het bos. Neem contact met ons op om een rit te bepalen en laat je verrassen door onze interessante prijzen.

 

Bij Stal caritas is het ook mogelijk om je paard onder te brengen voor een vakantie. Of het nu voor een dag, een week of een maand gaat bepaal je zelf. Wij zorgen goed voor je paard en zorgen dat hij een leuke vakantie krijgt. Kom gerust is kijken bij ons op stal of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

 

 


Home

Aanbod

Koetsverhuur

Rondrit

Pensionstal

Paardenhotel

 

Meer in Zeeland
Vandaag geopend 08:30 - 21:30
Stal Caritas
Sint Janstraat 8C
4565 EN Kapellebrug
Zeeland
(0)6 23441860
info@stalcaritas.nl
Openingstijden
Maandag 08:30 - 21:30
Dinsdag 08:30 - 21:30
Woensdag 08:30 - 21:30
Donderdag 08:30 - 21:30
Vrijdag 08:30 - 21:30
Zaterdag 09:30 - 20:00
Zondag 09:30 - 20:00
Reviews op Google
 • Gerda Cornet
  Gerda Cornet
  5/5

  Een rondrit gedaan bij Stal Caritas. In 1 woord fantastisch! We vertrokken vanaf de stal en hebben een prachtige rondrit door het mooie landschap gehad van Zeeuws-vlaanderen. Wij hebben voor een 2 uurs rondrit gekozen en dat was geweldig mooi. Het paard Wybrand hadden wij voor de koets en dat is echt een super braaf paard. Je kan wel zien dat de paarden bij Stal Caritas het echt naar hun zin hebben. Bedankt voor deze mooie dag!

 • Diana Noordeloos
  Diana Noordeloos
  5/5

  Heerlijke stal ben er graag. Staan zulke lieve mensen. Leuke rond ritten. Veel te zien in de omgeving van Hulst/ Kapellebrug .

 • Ek De vries
  Ek De vries
  5/5

  Super stal waar het welzijn van de paarden boven aan staat!

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.