€€ €€€€

Strandpaviljoen Neptunus, Zoutelande

Menu

Wijnkaart


Strandpaviljoen Neptunus, Zoutelande


Bij Strandpaviljoen Neptunus is het genieten. Ontspannen eten, drinken en beleven met de zon en zee als décor.
Ook wanneer u iets te vieren heeft, kunt u bij ons terecht voor een barbecue, bruiloft, (bedrijfs)-feest, en training.


Strandpaviljoen Neptunus


Strandpaviljoen Neptunus biedt een prachtig uitzicht op de skyline van Knokke, Breskens, de havens van Zeebrugge, en de schepen die dagelijks passeren.
De ruwe zee bij een hardere wind die onder het paviljoen lijkt te verdwijnen, maakt het plaatje compleet.

Strandpaviljoen Neptunus staat voor vrijheid, genieten, ontspannen, gastvrijheid op een waardevrije wijze.


Heerlijk genieten aan het strand Zoutelande


Contact

Nieuws


Strand Zoutelande, Neptunus Strandpaviljoen

Meer in Zeeland
Vandaag geopend 11:00 - 22:00
Strandpaviljoen Neptunus
Strand Zoutelande 110
4374 XZ Zoutelande
Zeeland
0118 563 654
strandpaviljoenneptunus@gmail.com
Openingstijden
Maandag 11:00 - 22:00
Dinsdag 11:00 - 22:00
Woensdag 11:00 - 22:00
Donderdag 11:00 - 22:00
Vrijdag 11:00 - 22:00
Zaterdag 11:00 - 22:00
Zondag 11:00 - 22:00
Reviews op Google
 • Monique Vosmer
  Monique Vosmer
  5/5

  Heerlijk gegeten, gezellige sfeer, vooral het toetje met bolus en babbelaar ijs was super lekker!! Fantastisch om die mooie zonsondergang daar te mogen beleven.

 • Sebastiaan
  Sebastiaan
  5/5

  Na een strandwandeling hier een lekker biertje gedronken met zicht op zee. Sfeer was heel fijn: gezellig en rustig. Miniloempias en brood met verschillende sausjes zijn ook aanraders hier! Personeel was supervriendelijk. Meer moet dat niet zijn. Bedankt!

 • madrettor fotrop
  madrettor fotrop
  5/5

  Dé verrassing van een weekendje Zeeuws kust. Oostenrijk-waardige Schnitzel met krokante korst, heerlijk groentengarnituur met leuke keuzes (o.a. groene asperge) en perfecte cuisson, goede frites en koude Cola uit een flesje. En dan ook nog zeer gastvrije bediening door de uitbaters zelf, ongevraagd een verse bak water voor de hond en gezellige 80's muziek uit de speakers. Topzaak!

 • Anneke Buter
  Anneke Buter
  5/5

  Elke dag een koffie en een cappuccino opgehaald en een keer s’avonds heerlijk gegeten . Het zag er heerlijk uit en smaakte voortreffelijk. We zijn erg benieuwd hoe het er na de verbouwing uit gaat zien. Tot volgend jaar.

 • monique buise
  monique buise
  5/5

  Gisteren, weer een dagje strand, bij de Goede Gastheer Neptunus in Zoutelande. Heerlijke late lunch met een warm broodje panini brie, walnoten en honing. En een lekker bakkie koffie. Verder hele middag op het strand gelegen, gewandeld in de branding en gezeten in de nog steeds warme namiddag zon. Toen weer lekker naar boven op lounchterrasje in de zon. Omdat het druk was hebben we meteen met de karaf wijn de hoofdgerechten besteld. Heerlijke zeebaars en mixt grill. Toen koffie en daarna nog nagerechten: trio Chocolade en een dame Blanche. Zeer de moeite waard! Als we het doen doen we het goed. Je leeft maar 1 x in dit leven. ;) Daarna nog een koffie en lekker nagebabbeld. Voldaan, weer naar huis gegaan. Wat hebben we weer genoten. Heerlijke middag/vroege avond gehad in de stralende Februari zon. Koffie met appelgebak. Borrelen en diner. Een Zalig dagje genieten van alle comfort en geneugten van het Leven aan het strand. Met alleraardigst personeel. En weet je dat....... Er ook nog bruinvissen zwemmen? Ik wist het niet. Maar heb ze tot drie keer toe, heen en weer zien zwemmen. SUPER!

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.