Struisvogelboerderij Monnikenwerve, Sluis

We zijn er trots op om te kunnen melden dat we genomineerd zijn als “Leukste Uitje van Zeeland” door de ANWB. Wat zou het mooi zijn om in ons jubileumjaar hoog te eindigen in deze wedstrijd. U kunt ons daarbij helpen door te stemmen via: www.anwbleuksteuitje.nl/struisvogelboerderij-monnikenwerve

Een uniek dagje uit in Zeeuws VlaanderenOpeningstijden en tarieven

Producten

Webshop


Meer in Zeeland
Vandaag geopend 10:30 - 17:00
Struisvogelboerderij Monnikenwerve
Hogeweg 1
4524KG Sluis
Zeeland
0117 492 131
destruisvogel2@gmail.com
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 13u30  - 16u00
Reserveren via www.destruisvogelshop.nl
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag 10:30 - 17:00
Reserveren via www.destruisvogelshop.nl
Zondag 10:30 - 17:00
Reserveren via www.destruisvogelshop.nl
Reviews op Google
 • Patrick van Luijk
  Patrick van Luijk
  5/5

  Eind de middag hebben wij de rondleiding gehad van de boer, hij vertelde vol passie verhalen en weetjes over de struisvogels! Het is zeer laagdrempelig maar zeker de moeite waard om te zien! Verwacht geen splinternieuwe, super schone showboerderij maar gewoon een realistische weergave van een struisvogelboerderij! Er is ook wat speelgoed voor de kinderen en een terras om even wat te drinken tegen een normaal tarief! In de winkel, welke volgens mij gratis te bezoeken is, kun je nog leuke aandenkens kopen! Wij zaten om 17 uur nog wat te drinken en mochten dit op ons gemak opdrinken, geen haast omdat sluitingstijd geweest was! Een echte aanrader mocht je in de buurt zijn!

 • Ilona van Dijk
  Ilona van Dijk
  5/5

  Fantastische rondleiding waarbij er een duidelijke uitleg wordt gegeven over het houden van struisvogels. Prachtig om te zien hoe het personeel leeft voor het vak en dit ook uitdraagt naar de bezoekers. Groot compliment naar de opzet van het gehele bedrijf en het personeel. Zeker aan te raden!

 • Karlien Verherbrugge
  Karlien Verherbrugge
  5/5

  Zo spijtig dat er door de corona maatregelen geen bezoekers mochten komen. Het is een ontspannen en fijne belevenis. Ze zijn weer open, ze bakken heerlijke pannenkoeken, er lopen veel jonge vogels, vriendelijke mensen. We komen er regelmatig.

 • Dirk Kempeneers
  Dirk Kempeneers
  5/5

  Was een hèèl aangename ervaring. Toeval kruiste dit ons pad en volgde de aanwijzingen. Je krijgt meer dan voldoende info en uitleg. En anekdotes en dingen die je totaal nog niet wist over struisvogels. Echte aanrader!!

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.