’t Vosje, Breskens


Assortiment

Proeverij’t Vosje is een delicatessenwinkel met als paradepaardje de boerenkaas. Deze boerenkaas wordt gemaakt op onze eigen kaasboerderij in Biervliet, waar mijn vader en broertje de zorg voor de koeien en kalfjes op zich nemen en mijn moeder de kazen maakt. Het kaasmaken is in onze familie van generatie op generatie doorgegeven. Inmiddels is deze kaas welbekend in Zeeuws Vlaanderen en daaromheen, van toerist tot sterrenchef.Contact

Meer in Zeeland
Vandaag geopend 09:00 - 17:30
’t Vosje
Spuiplein 9
4511 AN Breskens
Zeeland
0117 308 062
maartje@t-vosje.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Reviews op Google
 • Willem J C van der Horst
  Willem J C van der Horst
  5/5

  Als u In Breskens ben dan raad ik u aan een bezoek te brengen aan de delicatessen winkel 'T Vosje. Heerlijke streek producten en inderdaad eerder genoemd , de eigenaresse is vriendelijk en heeft passie en kennis over de producten. Dat zijn onze ondernemers, dit is Zeeland.

 • Tom
  Tom
  5/5

  Leuke kaas winkel maar zeer goede kazen en best wat uitzoek. Je word er vriendelijk geholpen.

 • Ivo H
  Ivo H
  5/5

  Flinke omweg gemaakt om hier nog boerenkaas in te kopen om mee te nemen naar huis. Ik ben echt een liefhebber van boerenkaas en naar mijn bescheiden mening hun oude boerenkaas is echt een van de betere die ik de afgelopen jaren geproefd heb. Een omweg waard!

 • Edwin van de Wege
  Edwin van de Wege
  5/5

  Heel fijn winkeltje dat kaas verkoopt van Kaasboerderij "de Vos" in Biervliet. Verder zijn er diverse streekproducten verkrijgbaar. Eigenaresse is heel vriendelijk en geeft goed advies over haar producten. Ook voor cadeaus zeer aantrekkelijke manden met kaas en streekproducten voor verjaardagen of als souveniertje voor de toeristen.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.