Tuin en Terras, Nieuwvliet

Assortiment

Blogs & Informatie

Inspiratie

Aanbiedingen


Tuin & Terras Nieuwvliet verzorgt uw tuinbestrating, tuinafscheiding, tuinhout, buitenverblijf en vele andere materialen! Wij zijn een echt familiebedrijf en heel betrokken bij onze klanten. We doen graag onze uiterste best om samen met u een mooi resultaat te realiseren. Voor een eerlijk en persoonlijk advies kunt u zes dagen per week bij ons terecht. U vindt ons in Zeeuws-Vlaanderen, dichtbij Breskens, Cadzand, Sluis en Knokke- Heist.

Een mooi ingericht terras, fijne buitenplaats of buitenverblijf geeft een extra beleving aan een woning. Een fijne plek waar je tot rust kunt komen en genieten, dat vinden wij belangrijk.
Wij helpen u een idee te geven van de talloze mogelijkheden door inspiratie op te doen op ons showterrein. Uiteraard gaat het niet alleen om de aanleg van de tuin. Om te zorgen dat het netjes blijft hebben wij veel soorten grind en split, zand, aarde en opsluitbanden op voorraad.


Tijdens onze openingstijden haalt u deze materialen zo bij ons op. Lekker makkelijk!
Voor het ophalen van zand en tuingrond adviseren we u even vooraf contact op te nemen.

Een mooie tuin gaat niet alleen om het aanleggen van een terras maar vaak is dit wel de basis. Wij hebben een ruim assortiment in zowel beton als keramische tegels. Ook klinkers zijn ons niet onbekend! Heeft u een plan bedacht voor uw tuin? Misschien gebruikt u liever vlonderplanken, zoekt u kunstgras of wilt u een mooie rozenboog of pergola. Ook deze tuinmaterialen kunt u bij ons bestellen.


Buitenverblijven

Een tuinhuis is tegenwoordig niet meer het tuinhuis zoals het vroeger was. In plaats van alleen een functionele opslag van je fiets of kruiwagen kun je een tuinhuis tegenwoordig gerust als tweede woning beschouwen. Vandaar de naam buitenverblijf. Koken, wonen en leven in de tuin. Het is allemaal mogelijk. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Met behulp van onze configurator stellen we uw buitenverblijf geheel op maat en naar wens samen. En die fiets, die hoeft heus niet buiten te staan. Wij bieden ook een ruim assortiment blokhutten en overkappingen aan!


Vakantiewoningen

Ons tuincentrum ligt middenin een toeristische streek, heeft u een vakantiewoning of een mooi plekje op een vakantiepark? Wij helpen u graag bij het inrichten daarvan. Soms zijn er verschillende factoren waar rekening mee gehouden moet worden. Wij denken graag met u mee! Wij proberen zoveel mogelijk in te spelen op de toeristische sector. Omdat wij in een grensgebied wonen zien we verschillende vragen en trends voorbijkomen. We proberen hier zoveel mogelijk op in te spelen en zijn ruimdenkend in ons aanbod!

Wij verwelkomen u graag bij Tuin & Terras Nieuwvliet! Uw leverancier in de gemeente Sluis.


Meer in Zeeland
Maandag geopend 08:30 - 17:00
Tuin en Terras
Ter Moere 1 3
4504 SC Nieuwvliet
Zeeland
0117 372 193
nieuwvliet@tuinenterras.nl
Openingstijden
Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag 08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00
Zaterdag 08:30 - 15:00
Zondag Gesloten
Reviews op Google
 • Thomas Doolaard
  Thomas Doolaard
  5/5

  Veel advies gehad over de aanleg van onze tuin. Het is even zoeken in de polder bij Nieuwvliet, maar heel ruime sortering. Nog niks besteld, maar nu al enthousiast!

 • Marinus Heijwegen
  Marinus Heijwegen
  5/5

  Goed geholpen, waarbij op onze vragen met kennis van zaken en eerlijke antwoorden.

 • Frank Huigh
  Frank Huigh
  4/5

  Snel en goed geholpen. Ook bij het inladen

 • J M
  J M
  5/5

  Vriendendelijke

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.