Zeecafé, Oostkapelle

ZEECAFÉ vindt u op het mooiste strand bij Oostkapelle.

Geniet van de zee, strand, vrijheid en kom volledig tot rust.Strand zat in Zeeland, nu alleen nog het mooiste plekje zien te vinden. Zo’n stekkie dat je het liefst geheimhoudt. Oostkapelle heeft het: strand zoals strand hoort te zijn. Zand zover je kunt kijken, de zee die eindigt aan de horizon. Al een paar jaar op rij bekroond als het schoonste strand van Nederland.Weg van de massa staat ZEECAFÉ. Een strandpaviljoen waar je met je voeten in het zand in de verte tuurt en de ontspanning op je neerdaalt.De eigenaar, Adriaan den Hollander staat bekend als no-nonsenseman. De tent is zoals hij, geen poespas. Gewoon een paar blauwe zeecontainers in het zand, met een stoere veranda. Voor deze ultieme ervaring, moet je wel in de benen, want vanaf de overgang bij de Duinweg is het zo’n paar honderd meter lopen. Je inspanningen worden ruim beloond als je aan het eind van de loopplank het zandterras van het paviljoen opwandelt. Relaxt muziekje, koel drankje, de leukste gasten. ZEECAFÉ is open als de vlag wappert en sluit als de laatste klant het strand verlaat. Op een zwoele zomerse dag is dat vaak pas na zonsondergang. Romantiek verzekerd.Over ons

Contact

 

Meer in Zeeland
Vandaag geopend 24 uur geopend - 
Zeecafé
Strand Oostkapelle 80
4356 XZ Oostkapelle
Zeeland
06 51394816
adriaandh@zeelandnet.nl
Openingstijden
Maandag 24 uur geopend - 
Dinsdag 24 uur geopend - 
Woensdag 24 uur geopend - 
Donderdag 24 uur geopend - 
Vrijdag 24 uur geopend - 
Zaterdag 24 uur geopend - 
Zondag 24 uur geopend - 
Reviews op Google
 • Koen van Duursen
  Koen van Duursen
  5/5

  No nonsense café op het strand - Heerlijk vertoeven hier. Stapel stoelen, tafeltjes en windschermen aanwezig om zelf je terrasje samen te stellen - leuk concept. Lekker met je voetjes in het zand genieten. Goede selectie dranken en versnaperingen op de kaart. Kleine wandeling vanaf de duinovergang meer dan waard!

 • Henk Sys
  Henk Sys
  5/5

  Niet verder vertellen, al druk genoeg. Terecht, beste strandtent op Walcheren

 • John Sugirtharajah
  John Sugirtharajah
  5/5

  We hebben met het gezin heerlijk onze vakantie hier afgesloten! Het is een hele chille plek! Ze hebben lekker drankjes en hapjes😋 Fijne personeel! We hebben helaas de zonsondergang niet gezien maar dat doen we de volgende keer!

 • Daniel Billiet
  Daniel Billiet
  5/5

  Super vriendelijke ontvangst. Lekkere wijn gedronken en de toasti's smaken ook heel lekker en vers. Super leuke locatie op het strand.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.